Ελλάδα

Ο πρώην βουλευτής της ΝΔ Χρήστος Μαρκογιαννάκης διαψεύδει την παρέμβασή του στην υπόθεση Γιακουμάκη

Ο πρώην βουλευτής της ΝΔ Χρήστος Μαρκογιαννάκης διαψεύδει την παρέμβασή του στην υπόθεση Γιακουμάκη

Ο πρώην βουλευτής και υπουργός της Νέας Δημοκρατίας Χρήστος Μαρκογιαννάκης με δηλώσεις του στο newpost.gr διαψεύδει όλους όσους ανέφεραν ότι έχει εμπλακεί στην υπόθεση του εξαφανισμένου φοιτητή Βαγγέλη Γιακουμάκη.

Μάλιστα ο κύριος Μαρκογιαννάκης ανέφερε ότι ναι μεν είχε επικοινωνία με το διευθυντή τη γαλακτοκομικής σχολής Ιωαννίνων, ωστόσο αυτή είχε πραγματοποιηθεί το 2013 για διαφορετικό θέμα. Σύμφωνα με τον πρώην υπουργό το 2013 μια μητέρα φοιτητή που κατάγεται από την Κρήτη τον παρακάλεσε να παρέμβει, για να μειωθεί ποινή αποβολής από τη φοιτητική Εστία που είχε επιβληθεί στον γιο της για φθορές.(κατηγορούνταν ότι μαζί με την παρέα του είχαν ζωγραφίσει το νησί της Κρήτης στους τοίχους της σχολή και είχαν προκαλέσει και άλλες ζημιές).

Έτσι λοιπόν ο κύριος Μαρκογιαννάκης επικοινώνησε με το διευθυντή τη σχολής Κώστας Μάντζαρης ο οποίος τον ενημέρωσε ότι δε μπορεί να παρέμβει καθώς οι ποινές που επιβάλλονται αποφασίζονται στο συμβούλιο της σχολής. Αυτό το επιβεβαιώνει και ο πρόεδρος της σχολής. Σημειώνεται ότι και ο διευθυντής της σχολής επιβεβαιώνει ότι υπήρξε αυτή η συνομιλία το 2013.

Σχόλια

Περισσοτερα στην κατηγορια Ελλάδα

Copyright © 2015-2016 Clevernews