Κόσμος

Ο Robert Kennedy έκλεψε τον εγκέφαλο του JFK μετά τη δολοφονία του

Ο Robert Kennedy έκλεψε τον εγκέφαλο του JFK μετά τη δολοφονία του

Συγγραφέας σε βιβλίο του υποστηρίζει ότι ο Robert Kennedy έκλεψε τον εγκέφαλο του John F. Kennedy μετά την νεκροψία

Ο Robert Kennedy είχε κλέψει κομμάτια του εγκεφάλου του JFK μετά τη δολοφονία του στις 22 Νοεμβρίου 1963.

Την εκδοχή υποστηρίζει στο  βιβλίο “End Of Days: The Assassination Of John F. Kennedy”  ο συγγραφέας James Swanson.

Σύμφωνα με τον συγγραφέα αμέσως μετά το θάνατό του Προέδρου η σορός του μεταφέρθηκε στο σε Ναυτικό Νοσοκομείο στη Ουάσινγκτον ώστε να γίνει αυτοψία.

Εκεί οι ιατροδικαστές του αφαίρεσαν τον εγκέφαλό και τον τοποθέτησαν σε ένα ειδικό δοχείο στις εγκαταστάσεις των Μυστικών Υπηρεσιών, απ’ όπου αργότερα μεταφέρθηκε στα Εθνικά Αρχεία.

Τρία χρόνια αργότερα το εν λόγω δοχείο εξαφανίστηκε  μυστηριωδώς  από ασφαλές δωμάτιο, το οποίο επέβλεπε η Evelyn Lincoln , γραμματέας του JFK.

 

Μετά από ενδελεχή έρευνα ο συγγραφέας οδηγήθηκε στο συμπέρασμα ότι με τη βοήθεια της Lincoln ο Robert  έκλεψε το δοχείο με τον εγκέφαλο.

Ο πρώην υπουργός δικαιοσύνης έκλεψε τον εγκέφαλο γιατί  φοβόταν ότι μια ενδεχόμενη νεκροψία θα αποκάλυπτε μυστικά για την υγεία του αδελφού του.

“Το συμπέρασμά μου είναι ότι ο Robert Kennedy  έκλεψε όντως τον εγκέφαλο του αδελφού του – όχι για να καλύψει αποδεικτικά στοιχεία για τη δολοφονία, αλλά πιθανότατα για να καλύψει στοιχεία για την πραγματική αρρώστια του John F Kennedy  καθώς και τον αριθμό, το είδος και τη φύση των φαρμάκων που έπαιρνε”, είπε ο Swanson.

Πηγή news247.gr/ Στέφανος Νικήτας

 

Σχόλια

Κόσμος

Περισσοτερα στην κατηγορια Κόσμος

Copyright © 2015-2016 Clevernews