Ελλάδα

Ο Σαμαράς στο σινεμά: Άλλαξε θέση και έστελνε μηνύματα με ένα κινητό-«μπακατέλα»

Ο Σαμαράς στο σινεμά: Άλλαξε θέση και έστελνε μηνύματα με ένα κινητό-«μπακατέλα»

Δεν ηρεμεί ποτέ ο Αντώνης Σαμαράς, είναι μάλλον στην φύση του Πρωθυπουργού να θέλει να έχει τον έλεγχο των πάντων.

Του λόγου τω αληθές, ήταν η επίσκεψη του Πρωθυπουργού στον θερινό κινηματογράφο Χλόη στην Κηφισιά, πρίν λίγες μέρες και συγκεκριμένα στις 31 Αυγούστου, με την οικογένειά του. Ο κ. Σαμαράς, αφού αποφάσισε σε ποια συγκεκριμένα καθίσματα θα κάτσουν – της 4ης σειράς- μετακινώντας μάλιστα τον γιό του που αρχικά είχε κάτσει αλλού, δεν απόλαυσε στιγμή την ταινία.

 

Σύμφωνα με ανώνυμο άρθρο του protagon ο Πρωθυπουργός, δεν σταμάτησε ούτε στο διάλλειμα να στέλνει μηνύματα με το κινητό του καθώς καλούνταν να δώσει έγκριση ή οδηγίες στους συνεργάτες του. Την είδηση μάλιστα δημοσίευσε ο ίδιος ο διευθυντής του γραφείου τύπου του πρωθυπουργού Γιώργος Μουρούτης μέσω των social media.

 

Ένα παλιάς «κοπής» κινητό όπως αναφέρει ο αρθρογράφος χαρακτηριστικά, που παιδιά των Βορείων Προαστίων δεν θα καταδεχόντουσαν να χρησιμοποιήσουν ούτε για αστείο.

 

Αναρωτιέται μάλιστα ο συντάκτης, είναι σωστό ο Πρωθυπουργός να πρέπει να έχει τον έλεγχο των πάντων; Ναι καταλήγει…

 

Γράφει χαρακτηριστικά το ρεπορτάζ μεταξύ άλλων :

 

«Μέχρι να ξεκινήσει το έργο και μετά, κατά τη διάρκεια του διαλείμματος, ο κ. Σαμαράς ΑΣΤΑΜΑΤΗΤΑ δεχόταν και έγραφε μηνύματα στο αρχαίο κινητό του. Ένα κινητό, το οποίο κανένα παιδί των ΒΠ δεν θα καταδεχόταν να χρησιμοποιεί, τέτοια παλιομοδίτικο μοντέλο που είναι. Επίσης μίλαγε σιγανά στο κινητό, καθώς συνέχεια κάποιοι τον καλούσαν, για οδηγίες/εγκρίσεις, υποθέτω.

 

Έρχομαι λοιπόν στο ερώτημα: Είναι σωστό να μη γίνεται τίποτε αν δεν το εγκρίνει ή τουλάχιστον αν δεν το μάθει ο ίδιος ο Πρωθυπουργός; Είναι δυνατόν να μην έχει ούτε 2 ώρες να δει σαν άνθρωπος με την οικογένειά του μία κωμωδία; Η απάντηση είναι ότι ΝΑΙ, είναι όχι απλώς σωστό, αλλά είναι ΜΟΝΟΔΡΟΜΟΣ το εν λόγω στυλ στην ελληνική δημόσια διοίκηση. Ειδικά αν σκεφτούμε τα αποτελέσματα από τον αντίστοιχο τρόπο του αμέριμνου ΓΑΠ (στο λεξικό Μπαμπινιώτη, στο λήμμα αμέριμνος πρέπει να μπει φωτογραφία του ΓΑΠ), η απάντηση είναι εμφατικά ΝΑΙ. Αν σκεφτούμε και το χαλαρό μάνατζμεντ του Κώστα Καραμανλή του νεότερου, τότε είναι ΝΑΙ εις το τετράγωνο. Επιπλέον εμείς οι εργαζόμενοι του ιδιωτικού τομέα έχουμε βιώσει ως υφιστάμενοι, ή ως προϊστάμενοι, τη γονιδιακή αντίδραση του Έλληνα στη στοχοθεσία και στοχοπροσήλωση. Τις περισσότερες φορές ο μόνος τρόπος για να αποδώσει ένας διευθυντής, ή ένας εργοδηγός, είναι το στενότατο μαρκάρισμα του άμεσου προϊσταμένου του».

 

πηγη: koolnews.gr

Σχόλια

Ελλάδα

Περισσοτερα στην κατηγορια Ελλάδα

Copyright © 2015-2016 Clevernews

Share via
Copy link