Θέατρο

Ο Τεχνοχώρος CARTEL σε νέο θεατρικό χώρο!

Ο Τεχνοχώρος CARTEL σε νέο θεατρικό χώρο!

Μετά από μια γόνιμη και δημιουργική θεατρική περίοδο στο παλιό μηχανουργείο της οδού Μικέλη, στον Ελαιώνα, ανοίγουμε τα φτερά μας για ένα νέο βιομηχανικό χώρο στην περιοχή του Ρέντη, ιδιοκτησίας του Ιδρύματος Ωνάση, που παραχωρείται από τη Στέγη, στην ομάδα του ΤΕΧΝΟΧΩΡΟΥ CARTEL.

Με την καινούργια αυτή ώθηση στα βήματά του, ο Τεχνοχώρος CARTEL συνεχίζει τη διαδρομή του στο καλλιτεχνικό γίγνεσθαι, κάνοντας πράξη ακόμα πιο δυναμικά τη φιλοσοφία και το όραμά του για θεατρική δράση χωρίς στεγανά και με ελεύθερη διακίνηση καλλιτεχνικών ιδεών και ρευμάτων.

Η ομάδα (οι ιδρυτές της, Βασίλης Μπισμπίκης και Φαίη Τζήμα, και τα μέλη της, παλαιότερα και νεότερα) παραμένει παρούσα και ενεργή, με άποψη και θέση απέναντι στη διαρκώς μεταβαλλόμενη πραγματικότητα, με ακόμα περισσότερη δράση, σε έναν μεγαλύτερο χώρο.

Το στοίχημα άλλωστε της νέας εποχής απαιτεί να αντιμετωπίσουμε τις κάθε είδους προκλήσεις ενωμένοι, με συμμάχους συγγενείς στην ίδια αλήθεια.

Από τη νέα φθινοπωρινή σεζόν και εφόσον οι συνθήκες και οι κανόνες δημόσιας υγείας το επιτρέψουν, οι δύο παραστάσεις με τα συνεχή sold out, «Άρης» και «Άνθρωποι και Ποντίκια» θα παρουσιαστούν στον νέο χώρο.

Τα Κόκκινα Φανάρια μεταφέρονται για τον Ιανουάριο του 2021.

Θέατρο

Περισσοτερα στην κατηγορια Θέατρο

Copyright © 2015-2016 Clevernews