Ελλάδα

Οδ.Κωνσταντινόπουλος: «Η χώρα χρειάζεται αλήθεια και σχέδιο για να βγει από την κρίση»

Οδ.Κωνσταντινόπουλος: «Η χώρα χρειάζεται αλήθεια και σχέδιο για να βγει από την κρίση»

Στις αντιδράσεις που έχουν ξεσπάσει με αφορμή τον διορισμό της κ. Έλενας Παναρίτη στο ΔΝΤ, αναφέρθηκε σε συνέντευξή του στο ΣΚΑΙ ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ και υποψήφιος για την προεδρία του κόμματος κ. Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος. «Η αντίδραση δεν έχει να κάνει με την κ Παναρίτη αλλά με την επιλογή του κ. Βαρουφάκη» δήλωσε με έμφαση ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ. Ο ίδιος συνέχισε λέγοντας ότι «τις επόμενες ημέρες θα ζήσουμε το εξής σκηνικό.

Ο κ. Τσίπρας θα συνομιλεί σε καθημερινή βάση με την κ. Μέρκελ και τον κ. Ολάντ με στόχο την επίτευξη της συμφωνίας, ενώ την ίδια στιγμή σε άρθρα και δημοσιεύσεις του θα υποστηρίζει ότι είναι απέναντι στους Θεσμούς«. Επίσης, ο κ. Κωνσταντινόπουλος υπογράμμισε ότι «η συμφωνία που θα έρθει θα είναι με την αποκλειστική ευθύνη και υπογραφή του κ. Τσίπρα«, ενώ σκιαγράφησε την κατάσταση στη χώρα μας, πέντε μήνες μετά τη διακυβέρνηση του Αλέξη Τσίπρα.

«Έχουμε μια χώρα σε ύφεση, οι άνεργοι αυξάνονται συνεχώς, ενώ εδώ και τέσσερις μήνες δεν πληρώνεται ούτε ένα ευρώ για το ΕΣΠΑ» ανέφερε χαρακτηριστικά ο βουλευτής Αρκαδίας παρουσιάζοντας την ζοφερή κατάσταση στην οποία έχει περιέλθει η Ελλάδα. Τέλος, ο κ. Κωνσταντινόπουλος ήταν ιδιαίτερα αιχμηρός αφού σχολίασε ότι » ο ΣΥΡΙΖΑ ενδιαφέρεται να διορίσει στο κράτος κομματικά στελέχη«.

Σχόλια

Ελλάδα

Περισσοτερα στην κατηγορια Ελλάδα

Copyright © 2015-2016 Clevernews