Ελλάδα

Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος: Σας πήραν χαμπάρι σύντροφοι και οι Financial Times

Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος: Σας πήραν χαμπάρι σύντροφοι και οι Financial Times

Με μία ανάρτηση του σε σελίδα που διατηρεί σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης και επικοινωνεί με τους ψηφοφόρους του, ο Οδυσσέας Κωνσταντνινόπολος, Βουλευτής Αρκαδίας του ΠΑΣΟΚ, απευθύνθηκε μέσα από ένα δημοσίευμα των financial times στον Σύριζα και επιβεβαιώνουν τα όσα ο ίδιος είπε και σήμερα το πρωί στο Mega.

Πιο συγκεκριμένα το δημοσίευμα του ηλεκτρονικού ιστότοπου, που κυκλοφορεί με τίτλο,«Επετράπη στον Σύριζα μετά την παράδοση του, να πανηγυρίζει νίκη στο εσωτερικό» και το υπογράφει ο Marchel Fratzscher και κάνει τον γύρο του κόσμου αυτή τη στιγμή, μιλάει για τις διαπραγματεύσεις της συγυβέρνησης Σύριζα-Ανελ και πως χρησιμοποιούν άλλη γλώσσα για το εξωτερικό, που παραδίνονται άνευ όρων και άλλη γλώσσα για το εσωτερικό της Ελλάδας, που πανηγυρίζουν για αυτήν την παράδοση.

10995681_10153652774428852_7009285354605201940_nΚάτι που στηλιτεύει και ο Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος, ένα από τα κορυφαία στελέχη του ΠΑΣΟΚ σήμερα, στη παρουσίαση του δημοσιεύματος στον προσωπικό του λογαριασμό, που γράφει «Financial Times για κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ: Παραδίδονται στο εξωτερικό, πουλάνε νίκες στο εσωτερικό! Σας πήραν χαμπάρι σύντροφοι οι έξω … οι εντός χρειάζονται το χρόνο τους! Καλό απόγευμα !»

Σχόλια

Περισσοτερα στην κατηγορια Ελλάδα

Copyright © 2015-2016 Clevernews

Share via
Copy link