Συνεντεύξεις

Οφήλια: «Νιώθω πως επαναστατώ γράφοντας βιβλία με τολμηρό ερωτικό περιεχόμενο»

Οφήλια: «Νιώθω πως επαναστατώ γράφοντας βιβλία με τολμηρό ερωτικό περιεχόμενο»

Το νέο βιβλίο της Οφηλίας (κατά κόσμον Έλενα Μεγαρίτη) «Έκπτωτος» σηματοδοτεί την έναρξη της νέας σειράς SILK Erotica, στην οποία θα συναντούμε βιβλία βιβλία με τολμηρό ερωτικό περιεχόμενο (περισσότερα για το βιβλίο δείτε εδώ). Ο Αλεξάντερ Κέιν, ο Έκπτωτος, ο πειρασμός και η κόλαση για την Σκάι Κλάιβεν θα την ωθήσει να βγει από τα όριά της και να μετρήσει τις αντοχές της…

Κυρία Μεγαρίτη, πείτε μας λίγα λόγια για τον «Έκπτωτο». 

Ο Έκπτωτος, είναι το πρώτο ερωτικό μυθιστόρημα της σειράς Erotica των εκδόσεων Silk. Μια ιστορία που μας ταξιδεύει ως το Manhattan, για να γνωρίσουμε την Σκάι και τον Αλεξάντερ, δύο φαινομενικά “τέλειους” κάτοικους του Upper East Side, οι οποίοι ωστόσο, παλεύουν σκληρά ο καθένας με τους δικούς του προσωπικούς δαίμονες. Η συνάντηση τους, και συγκεκριμένα το πάθος που ξυπνάει ανάμεσα τους, θα τους φέρει αντιμέτωπους με τις χειρότερες, ίσως, αδυναμίες τους και θα τους προκαλέσει να αφεθούν σε έναν έρωτα όπου κανείς από τους δύο δεν μπορεί να στεφτεί νικητής.

Πώς νιώθετε που είστε ουσιαστικά από τους πρωτοπόρους της SILK Erotica, της σειράς με τολμηρό ερωτικό περιεχόμενο; 

Αγαπώ την ερωτική λογοτεχνία. Πάντα την αγαπούσα και πως να μην αγαπώ ένα είδος το οποίο μέσα στα χρόνια έχει κριθεί πολλάκις και τα τόσα αναγνώσματα που υπηρετούν το είδος θεωρήθηκαν κάποτε από πολλούς ως “απαγορευμένα”. Άρα; Νιώθω πως επαναστατώ γράφοντας βιβλία με τολμηρό ερωτικό περιεχόμενο. Νιώθω πως δίνω στον αναγνώστη μου, την αλήθεια μου. Είμαι περήφανη που εκπροσωπώ το είδος της ερωτικής λογοτεχνίας στην Ελλάδα και αισθάνομαι μεγάλη τιμή που βρήκα ένα λογοτεχνικό σπίτι το οποίο τόλμησε να επαναστατήσει μαζί μου και το οποίο με στηρίζει σε κάθε μου απόφαση να είμαι ειλικρινής μέσα από τα γραπτά μου. Όπως επίσης αισθάνομαι και βαθιά ευγνωμοσύνη, που το κοινό μας αγκάλιασε από την πρώτη στιγμή της κυκλοφορίας μας και μας διαβεβαίωσε πως όλοι μας διψάμε για λίγο ερωτισμό….

Γιατί έχετε δώσει αυτούς τους τίτλους στα κεφάλαια/ενότητες του βιβλίου;

Ίσως γιατί στο μυαλό μου, όλοι οι άγγελοι βρίσκονται συγκεντρωμένοι στο συγκεκριμένο σημείο. Στο τελευταίο στρώμα της ατμόσφαιρας της γης. Και όταν κάποιος από αυτούς τους αγγέλους γλιστράει και “ξεπέφτει” από την θέση του,  ακολουθεί ένα πολύ συγκεκριμένο μονοπάτι μέχρι να προσγειωθεί στη γη και να μπορούμε να τον αγγίξουμε.

Έχετε συναντήσει στη ζωή σας άνδρα σαν τον Αλεξάντερ; 

Κατά μια έννοια ναι. Ωστόσο οι ομοιότητες τους συναγωνίζονται στα ίσα τις διαφορές τους.

Γιατί επιλέξατε να τοποθετήσετε την  ιστορία σας στη Νέα Υόρκη;

Νομίζω γιατί η Νέα Υόρκη εκπέμπει μια ωμή ειλικρίνεια. Δε μπορείς να της κρυφτείς, δεν μπορεί να σε κρύψει και το κυριότερο όλων δεν σε αφήνει λεπτό να ησυχάσεις από τις σκέψεις σου. Για εμένα, η Νέα Υόρκη ήταν η μόνη επιλογή. Η μόνη πόλη που θα μπορούσα να τοποθετήσω και να αντέξει, έναν άντρα σαν τον Αλεξάντερ και μια γυναίκα σαν την Σκάι. Τους ταιριάζει βλέπετε η πόλη που δεν κοιμάται ποτέ.

Ποιο είναι το πιο κρυφό σας όνειρο; 

Να μη σταματήσω να παθιάζομαι με καθετί που καταπιάνομαι και να μην ξεχάσω να “πονάω” πάνω στα λόγια μου.

Ασχολείσθε με την πληροφορική, ένα πιο “τεχνικό” επάγγελμα. Πώς συνδυάζεται με τη συγγραφή;

Δεν μπορώ να ζήσω χωρίς την τέχνη και χωρίς να δημιουργώ. Επέλεξα έναν τομέα της πληροφορικής ο οποίος μπορεί να συνδυάσει με κάποιο τρόπο την τέχνη με τον κώδικα, και έτσι ασχολούμαι αποκλειστικά με το web design. Ένα επάγγελμα το οποίο με έχει βοηθήσει στο να συγκρατώ έναν “κορμό” στο μυαλό μου κατά τη διάρκεια της συγγραφής μιας και ποτέ μου δεν δημιουργώ κάποιο πλάνο πριν ξεκινήσω να γράφω ένα βιβλίο.

Ετοιμάζετε νέο βιβλίο; 

Το νέο μου βιβλίο με τίτλο “ΝΑΝΤΙΓΙΑ” θα κυκλοφορήσει στις 23 Μαρτίου. Μια δυνατή ερωτική ιστορία αγάπης, με φόντο την νυχτερινή Αθήνα, και με soundtrack απο δύο εντελώς διαφορετικά είδη μουσικής!

Σας ευχαριστούμε πολύ!

Συνεντεύξεις

Περισσοτερα στην κατηγορια Συνεντεύξεις

Copyright © 2015-2016 Clevernews