Αθλητικά

Όλα ανοιχτά για Τρινκιέρι

Όλα ανοιχτά για Τρινκιέρι

Οι αποφάσεις για την επόμενη μέρα της Εθνικής δεν μπορεί να ληφθούν ελάχιστες ώρες μετά τον αποκλεισμό, συνεπώς κάθε πράγμα στον καιρό του… 

Από κάθε άποψη όλα είναι ανοιχτά για την ομάδα, που δεν κατάφερε να ανταποκριθεί στις προσδοκίες και εκτός από το μετάλλιο, έχασε και την πρόκριση στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα της Ισπανίας.

Την έχασε όμως; Αυτό θα το μάθουμε μέχρι τον Νοέμβρη, όταν και θα γίνει η κλήρωση. Μέχρι τότε θα έχουν δοθεί η wild card από την FIBA και η Ελλάδα θα είναι μία από τις χώρες που θα διεκδικήσουν την ειδική πρόσκληση. Τέσσερις θέσεις περιμένουν κάτοχο και η Εθνική έχει αρκετές πιθανότητες.

Η επόμενη υποχρέωση της ομάδας ίσως κρίνει και το ρόστερ ή ακόμα και τον προπονητή. Αν δεν έρθει η πρόσκληση για το Παγκόσμιο, η Ελλάδα θα παίξει προκριματικά – για πρώτη φορά μετά το 2003 – για το Ευρωμπάσκετ του 2015… Συνεπώς η όποια ανανέωση προσώπων θα γίνει μια ώρα νωρίτερα.

Θα πρέπει να θυμίσουμε ότι ο Τρινκιέρι έχει υπογράψει συμβόλαιο με ισχύ και για την επόμενη χρονιά. Χωρίς αυτό να σημαίνει πως η υπογραφή αποτελεί και δέσμευση για την όποια απόφαση…

 

πηγή: gazetta.gr / Βασίλης Παπαθεοδώρου

 

Σχόλια

Αθλητικά

Περισσοτερα στην κατηγορια Αθλητικά

Copyright © 2015-2016 Clevernews

Share via
Copy link