Ελλάδα

Ολυμπιακός: Αφήνει την προεδρία ο Μαρινάκης

Ολυμπιακός: Αφήνει την προεδρία ο Μαρινάκης

Την παραίτησή του από την προεδρία του Ολυμπιακού φέρεται να έχει σκεφτεί ο Βαγγέλης Μαρινάκης ενόψει της απολογίας του στον ανακριτή.

Όπως αναφέρει το Goal, ο μεγαλομέτοχος της ερυθρόλευκης ΠΑΕ, σκέφτεται να προλάβει τον ανακριτή και πριν του επιβληθεί η απαγόρευση ενασχόλησης με το ποδόσφαιρο να παραιτηθεί από τη θέση του προέδρου. Η ενέργεια αυτή δεν σημαίνει πως δεν θα έχει ισχύ ο περιοριστικός όρος, αλλά ούτε και πως δεν θα συνεχίσει να βοηθά τον Ολυμπιακό, αλλά θα έχει ένα υπερασπιστικό ατού και την ίδια στιγμή δεν θα μπορεί να θεωρηθεί ύποπτος για την «τέλεση νέων αδικημάτων».

Η συγκεκριμένη ενέργεια αναμένεται να γίνει γνωστή μετά τον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας με την Ξάνθη και σύμφωνα πάντα με τα όσα αναφέρει το δημοσίευμα, πιθανοί αντικαταστάτες φαντάζουν οι Πέτρος Κόκκαλης, Γιάννης Βρέντζος και Μιχάλης Κουντούρης, με τον τελευταίο να συγκεντρώνει περισσότερες πιθανότητες.

Αν επιλεγεί ο Μιχάλης Κουντούρης για τη θέση, θα πρέπει αυτόματα να παραιτηθεί από το ΔΣ του Ερασιτέχνη λόγω του ασυμβίβαστου. Σημειώνεται ότι δεν επηρεάζει σε τίποτα η εμπλοκή του ονόματός του με το πόρισμα Πούλιου για τα στημένα, αφού δεν θα δικαστεί για κακούργημα.

Πηγή gazzetta

 

 

Σχόλια

Ελλάδα

Περισσοτερα στην κατηγορια Ελλάδα

Copyright © 2015-2016 Clevernews

Share via
Copy link