Ελλάδα

Όταν ο Παυλόπουλος και ο Μπουτάρης κάπνισαν στη Λέσχη Αξιωματικών!

Όταν ο Παυλόπουλος και ο Μπουτάρης κάπνισαν στη Λέσχη Αξιωματικών!

Χθες στη Λέσχη Αξιωματικών πραγματοποιήθηκε το επίσημο γεύμα προς τιμήν του Προέδρου της Δημοκρατίας Προκόπη Παυλόπουλο, επί τη ευκαιρία του εορτασμού της 28ης Οκτωβρίου.

Ωστόσο όπως περιγράφει η γνωστή στήλη του Βήματος “Βηματόδοτης” συνέβη ένα απρόοπτο. Ο πρόεδρος της Δημοκρατίας Προκόπης Παυλόπουλος αμέσως μετά το τέλος του γεύματος και παρά το γεγονός ότι απαγορεύεται το κάπνισμα σε κλειστό χώρο ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας άναψε τσιγάρο και άρχισε να καπνίζει. Τον πρόεδρο ακολούθησε και ο δήμαρχος Γιάννης Μπουτάρης.

Οι αξιωματικοί κοιτάζονταν μεταξύ τους απορημένοι, οπότε τη λύση δίνει ο αρχηγός ΓΕΕΘΑ ναύαρχος Αποστολάκης: «Να καπνίσουμε και εμείς για να μη φέρουμε τον Πρόεδρο σε αμηχανία. Να μη φαίνεται ότι καπνίζει μόνο αυτός» είπε εμπιστευτικά στους στρατιωτικούς.

Aναλυτικά όσα γράφει ο Βηματοδότης

Οταν σπάει το πρωτόκολλο (και ο νόμος)

Η σκηνή που θα σας περιγράψω συνέβη στη Λέσχη Αξιωματικών Φρουράς Θεσσαλονίκης, στην οδό Εθνικής Αμύνης 1, στη διάρκεια του επίσημου γεύματος προς τιμήν του Προέδρου της Δημοκρατίας Πρ. Παυλόπουλου με την ευκαιρία του εορτασμού της 28ης Οκτωβρίου.

Οι στρατιωτικοί με τις επίσημες στολές τους και πλάκα τα παράσημά τους τσούγκρισαν ποτήρια με τον Πρόεδρο (και με τον δήμαρχο Ι. Μπουτάρη), απόλαυσαν το γεύμα τους και όταν το φαγητό τελείωσε συνέβη το απρόοπτο.

Ως γνωστόν ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας καπνίζει (κάτι μικρά πουράκια) και πάντοτε τα καπνίζει μετά το φαγητό. Στη Λέσχη Αξιωματικών όμως το κάπνισμα απαγορεύεται (εκ του νόμου, καθ’ ότι κλειστός χώρος) και ουδείς έχει τολμήσει τα τελευταία χρόνια να καπνίσει. Ελα όμως που ο δήμαρχος κ. Μπουτάρης ήθελε και αυτός να καπνίσει, αλλά ούτε αυτός τολμούσε. Και ξαφνικά ανάβει τσιγάρο ο Πρόεδρος.

Τον ακολουθεί σχεδόν ταυτόχρονα ο κ. Μπουτάρης. Οι αξιωματικοί κοιτάζονταν μεταξύ τους απορημένα, οπότε τη λύση δίνει ο αρχηγός ΓΕΕΘΑ ναύαρχος Αποστολάκης: «Να καπνίσουμε και εμείς για να μη φέρουμε τον Πρόεδρο σε αμηχανία. Να μη φαίνεται ότι καπνίζει μόνο αυτός» είπε εμπιστευτικά στους στρατιωτικούς.

Δεν γνωρίζω αν αυτό το εξέλαβαν οι αξιωματικοί ως στρατιωτική διαταγή, αλλά η αίθουσα έγινε αμέσως… ντουμάνι. Σαν να έριξαν στη Λέσχη… καπνογόνο!

Ελλάδα

Περισσοτερα στην κατηγορια Ελλάδα

Copyright © 2015-2016 Clevernews