Επιστημονικά

Η οθόνη του iPhone είναι δύο φορές πιο γρήγορη από τις οθόνες Android

Η οθόνη του iPhone είναι δύο φορές πιο γρήγορη από τις οθόνες Android

Η cloud gaming εταιρεία Agawi αποφάσισε να κατασκευάσει μια σειρά benchmarks χρησιμοποιώντας μια κάμερα στα 240fps και μια ειδική συσκευή που ονομάζεται Touchscope για να μετρήσει τον χρόνο απόκρισης της οθόνης αφής σε smartphones.

 

Το App Response Time (ART) που μετρήθηκε είναι ουσιαστικά ο χρόνος που περνάει από τη στιγμή που το δάχτυλο θα αγγίξει την οθόνη μέχρι αυτή να ανταποκριθεί.

 

To iPhone σημείωσε το μικρότερο χρόνο απόκρισης στα 55 χιλιοστά του δευτερολέπτου ξεπερνώντας κατά πολύ τηλέφωνα όπως το Galaxy S4, Lumia 928, Moto X και HTC One όπως βλέπετε και στον παραπάνω πίνακα. «Τα smartphones με οθόνες αφής που έχουν το μικρότερο χρόνο απόκρισης νιώθουν πιο γρήγορα», αναφέρει ο Rohan Relan, CEO της Agawi. «Γι’ αυτό στους περισσότερους χρήστες το πληκτρολόγιο του iPhone μοιάζει πιο γρήγορο από αυτό σε ένα Android τηλέφωνο».

 

Η εταιρεία σημειώνει, βέβαια, ότι πολλοί παράγοντες επιδρούν στην απόκριση της οθόνης όπως η τεχνολογία και το υλικό κατασκευής καθώς και οι διαφορετικοί μέθοδοι κωδικοποίησης. Απαιτούνται, συνεπώς, καλύτεροι και πιο διεξοδικοί έλεγχοι για να ληφθούν πιο αξιόπιστα αποτελέσματα και μετρήσεις.

 

Πηγή: techgear.gr

Σχόλια

Επιστημονικά

Περισσοτερα στην κατηγορια Επιστημονικά

Copyright © 2015-2016 Clevernews