Κοινωνία

“Ούτε αίμα, ούτε τιμή στην κηδεία του γιου μας”

“Ούτε αίμα, ούτε τιμή στην κηδεία του γιου μας”

Να μην παρευρεθεί κανένας πολιτικός ή χρυσαυγίτης στην κηδεία του Γιώργου Φουντούλη ζητούν -με ανακοίνωση τους- οι γονείς του, επιδιώκοντας μια κηδεία για το γιο τους ως αποχαιρετισμό σε έναν νέο άνθρωπο και όχι ως πολιτική πράξη.

«Δε θέλουμε αίμα, ούτε τιμή. Γνωρίζουμε την ακεραιότητα και την εντιμότητα του γιου μας», αναφέρουν οι γονείς στην ανακοίνωση τους.

Παράλληλα, ζητούν να μην παρευρεθεί «κανένας πολιτικός από κανένα κόμμα» και τονίζουν πως «θέλουμε οι φίλοι του γιου μας να έρθουν σαν φίλοι που θα τιμήσουν τον φίλο τους και όχι σαν χρυσαυγίτες».

Τέλος, αντί για στεφάνια και λουλούδια η οικογένεια ζητά να δοθούν χρήματα για την ενίσχυση του ιδρύματος που φιλοξενεί την μικρή αδερφή του θύματος που είναι άτομο με ειδικές ανάγκες.

Η κηδεία του Γιώργου Φουντούλη θα πραγματοποιηθεί στις 15:00 το απόγευμα της Δευτέρας στον Ι.Ν. του Αγίου Γεωργίου στο Παλαιό Ηράκλειο.

Η κηδεία του Μανώλη Καπελώνη θα τελεστεί στην Αρτέμιδα.

Το μήνυμα που αναρτήθηκε στη σελίδα του Γ.Φουντούλη από την οικογένειά του είναι:

«Την Δευτέρα 4-11-2013 θα αποχαιρετήσουμε τον αγαπημένο μας Γιώργο Φουντούλη από τον Ιερό Ναό Αγίου Γεωργίου στο Παλαιό Ηράκλειο στις 3μμ. Η οικογένεια θέλει να παρευρεθούν όλοι οι φίλοι του Όχι σαν χρυσαυγίτες αλλά σαν φίλοι που θέλουν να τιμήσουν τον φίλο τους. Δεν θέλουμε ΑΙΜΑ το παιδί μας πότισε την άσφαλτο με το αίμα του ούτε ΤΙΜΗ γνωρίζουμε την ακεραιότητα και την εντιμότητα του παιδιού μας. Η οικογένεια δεν επιθυμεί να παρευρεθεί ΚΑΝΕΝΑΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΑΠΟ ΚΑΝΕΝΑ ΚΟΜΜΑ. Η οικογένεια δεν επιθυμεί στεφάνια και λουλούδια και αντί για αυτό στην είσοδο του Ναού θα υπάρχει ένα κουτί που μπορεί όποιος θέλει αυτά τα χρήματα που θα έδινε για λουλούδια ή στεφάνι να τα δώσει για την ενίσχυση του ΣΙΚΙΑΡΙΔΕΙΟΥ ΙΔΡΥΜΑΤΟΣ στο οποίο φοιτά η ΕΙΡΗΝΗ η ΛΑΤΡΕΜΕΝΗ ΑΔΕΛΦΗ ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ.»

Πηγή nooz.gr

Σχόλια

Κοινωνία

Περισσοτερα στην κατηγορια Κοινωνία

Copyright © 2015-2016 Clevernews