Πολιτική

Π. Καμμένος: «Ναι» σε σύσκεψη υπό τον Παπούλια για τη ναζιστική βία

Π. Καμμένος: «Ναι» σε σύσκεψη υπό τον Παπούλια για τη ναζιστική βία

«Ναι» σε πιθανή σύσκεψη πολιτικών αρχηγών, υπό τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, για το θέμα «της ναστιστικής βίας» λέει οι πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων Πάνος Καμμένος, υπό την προϋπόθεση όμως «να επαναλειτουργήσει ο κοινοβουλευτισμός».

Σε δήλωσή του, σήμερα το μεσημέρι, ο κ.Καμμένος τόνισε ότι το κόμμα του στηρίζει τη σύσκεψη, υπό τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, αλλά έθεσε ως προϋπόθεση τη συζήτηση της αναστολής του Συντάγματος «που έχει κάνει η συγκυβέρνηση» και «την αλλαγή του καθεστώτος των πράξεων νομοθετικού περιεχομένου με επαναφορά του νομοθετικού έργου της Βουλής».

«Να επαναλειτουργήσει ο κοινοβουλευτισμός» είπε ο κ. Καμμένος προσθέτοντας ότι «δεν μπορεί να συζητάμε για παραβίαση του Συντάγματος μόνο από την πλευρά των ναζιστών και να μη συζητάμε για τη Δημοκρατία, η οποία έπαυσε να λειτουργεί με απόφαση της συγκυβέρνησης».

Αναφερόμενος στην τρόικα υποστήριξε ότι έρχεται σήμερα στη χώρα μας προκειμένου να προετοιμάσει το τρίτο μνημόνιο. «Οι πολιτικές των μνημονίων, οι πολιτικές της κατάργησης της πολιτικής εξουσίας και η αντικατάσταση των υπουργών με εγκάθετους της τρόικας, δεν μπορούν πλέον να συνεχιστούν» είπε ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ και κάλεσε τον ελληνικό λαό, βάσει του άρθρου 120 του Συντάγματος, «να ζητήσει Συντακτική Εθνοσυνέλευση, να επαναλειτουργήσει η Τέταρτη Ελληνική Δημοκρατία».

Αναφερόμενος στις γερμανικές εκλογές, εκτίμησε ότι δεν απασχολούν την Ελλάδα, αφού η Γερμανία, βάσει του Συμφώνου της Ευρωπαϊκής Ένωσης και της Ευρωζώνης, αποτελεί μία χώρα «εταίρο», και δεν αποτελεί χώρα επικυρίαρχο, «όπως θέλουν να τη διαμορφώσουν με τη νέα Ευρώπη που πάει να χτίσει η νέα τάξη πραγμάτων και με συμμετοχή της Νέας Δημοκρατίας και του ΠΑΣΟΚ».

«Εμείς πιστεύουμε στην Ευρώπη των εθνών – κρατών, δεν πιστεύουμε στην Ευρώπη των τραπεζιτών και στην Ευρώπη της κ. Μέρκελ» ανέφερε ο κ. Καμμένος και δήλωσε ότι δεν απασχολεί την Ελλάδα, το τι θα γίνει σήμερα στις εκλογές της Γερμανίας.

«Δεν μπορεί το ελληνικό κράτος, ένα εθνικά κυρίαρχο κράτος, να εξαρτάται από μια εξέλιξη σε μία εταίρο της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Αν στη Γερμανία θέλουν να περάσουν το νέο σύμφωνο για την Ευρωπαϊκή Ένωση, για τον φεντεραλισμό, για την κατάργηση των εθνών-κρατών, θα μας βρουν απέναντί τους, όποια και αν είναι η κυβέρνηση που θα εκλέξουν οι Γερμανοί πολίτες. Ελπίζω αυτή να είναι μια πολιτική της κ. Μέρκελ και όχι του γερμανικού λαού» κατέληξε.

Ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων, άσκησε σήμερα το εκλογικό του δικαίωμα στις εκλογές για την ανάδειξη των συμβουλίων των Συντονιστικών Επιτροπών του κόμματος που διεξάγονται σε όλες τις οργανώσεις της χώρας.

 

πηγή: newsbomb.gr

 

Σχόλια

Πολιτική

Περισσοτερα στην κατηγορια Πολιτική

Copyright © 2015-2016 Clevernews