Πολιτική

Πα.Σο.Κ. κατά Ανεξαρτήτων Ελλήνων και Ραχήλ Μακρή

Πα.Σο.Κ. κατά Ανεξαρτήτων Ελλήνων και Ραχήλ Μακρή

Ανακοίνωση εξέδωσε το ΠΑ.ΣΟ.Κ .κατά την όποια στρέφεται εναντίων των Ανεξ. Ελλ. και της κ. Ραχήλ Μάκρη, που ύστερα από μήνυση που κατέθεσε, οδήγησε τη δημοσιογράφο Δέσποινα Κονταράκη στην αυτόφωρη διαδικασία, ενώ όπως τονίζει χαρακτηρίστηκα τέτοιου είδους ενέργειες στρέφονται κατά της ελευθεροτυπίας και της ελευθερίας του λόγου  που είναι θεμέλιος λίθος της δημοκρατίας μας

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Από τον Τομέα Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων του ΠΑΣΟΚ, με αφορμή τη σύλληψη της Δέσποινας Κονταράκη μετά από μήνυση που υπέβαλε η βουλευτής των Ανεξάρτητων Ελλήνων Ραχήλ Μακρή, εκδόθηκε η ακόλουθη ανακοίνωση:

 Η κ. Ραχήλ Μακρή αφού πρώτα με δηλώσεις της αθώωσε τους χρυσαυγίτες, κατέφυγε σε μηνύσεις δημοσιογράφων που εύλογα της ασκούν κριτική.

Η ελευθεροτυπία και η ελευθερία του λόγου είναι θεμέλιος λίθος της δημοκρατίας μας, κάτι που σαφώς αγνοεί η βουλευτής των ΑΝΕΛ. Δυστυχώς, η «κατρακύλα» των βουλευτών της συνωμοσιολογίας και της καταστροφολογίας δεν έχει όρια.

Οι μηνύσεις κατά των δημοσιογράφων Δ. Κονταράκη, Γ. Κουβαρά, Α. Σκαναβή και Γ. Πρετεντέρη καθώς και κατά του εκδότη και δημοσιογράφου Στ. Ψυχάρη είναι απαράδεκτες και απολύτως κατακριτέες. Εκφράζουμε την εμπιστοσύνη μας για άλλη μια φορά στη δικαιοσύνη.

 

Σχόλια

Πολιτική

Περισσοτερα στην κατηγορια Πολιτική

Copyright © 2015-2016 Clevernews