Πολιτική

Πάγκαλος: «Αδιανόητη η επάνοδος Σημίτη – Παπανδρέου στην ενεργό πολιτική»

Πάγκαλος: «Αδιανόητη η επάνοδος Σημίτη – Παπανδρέου στην ενεργό πολιτική»

O Θεόδωρος Πάγκαλος το πρωί της Τετάρτης από τη Δημόσια Τηλεόραση έκανε κριτική για την παρουσία των πρώην πρόεδρων του ΠΑΣΟΚ και Πρωθυπουργού, Κώστα Σημίτη και Γιώργου Παπανδρέου, στο συμπόσιο για τον εορτασμό της επετείου του κόμματος.

«Δεν με ενδιαφέρει αν ο κ. Παπανδρέου και ο κ. Σημίτης αποφάσισαν να πάνε στην επέτειο ή όχι. Και οι δύο ανήκουν στο παρελθόν του ΠΑΣΟΚ. Κατά την άποψη μου θα ήταν αδιανόητο και είναι ελαφρώς γελοίο ως ιδέα η επάνοδός τους στην ενεργό πολιτική», δήλωσε σε συνέντευξή του.

«Έχει θετικό απολογισμό και του ενός η θητεία και του άλλου, με τον ιδιαίτερο τρόπο που ο καθένας χειρίστηκε τα θέματα. Αλλά, βασικά, υπήρξαν αποτυχημένοι πρωθυπουργοί, οδήγησαν το κόμμα στο περιθώριο, επομένως δεν νομίζω ότι έχει κανένα νόημα η παρουσία τους», πρόσθεσε, ο πρώην υπουργός.

Σε ό,τι αφορά την απουσία του από το συμπόσιο, ο κ. Πάγκαλος είπε ότι χθες δεν παραρεύθηκε για πρακτικούς λόγους, καθώς είχε κάνει ένα πολύ μεγάλο ταξίδι στη Ματζουρία για ένα συνέδριο, ενώ και σήμερα δεν θα παραστεί γιατί «δεν τον ενδιαφέρει».

«Ο Έλλην πολίτης δεν δίνει ούτε μια δεκάρα για το αν είμαι εγώ στις εκδηλώσεις του ΠΑΣΟΚ και δευτερευόντως δεν δίνει ούτε πέντε ευρώ για τις εκδηλώσεις αυτές καθαυτές», σημείωσε χαρακτηριστικά.

 

πηγή: tanea.gr

Σχόλια

Πολιτική

Περισσοτερα στην κατηγορια Πολιτική

Copyright © 2015-2016 Clevernews