Κόσμος

«Πάγος» στις σχέσεις Μιχαλολιάκου – Κασιδιάρη

«Πάγος» στις σχέσεις Μιχαλολιάκου – Κασιδιάρη

Ούτε κουβέντα δεν ανταλλάσσει με τη «λοχία Σούλτς» ή αλλιώς Ελένη Ζαρούλια ο Ηλίας Κασιδιάρης. Αιτία το γεγονός πως οι σχέσεις του «υπαρχηγού» της Χρυσής Αυγής με τον αρχηγό της οργάνωσης, Νίκο Μιχαλολιάκο είναι χείριστες.

Δεν είναι η πρώτη φορά που ακούγεται πως οι σχέσεις των δυο ανδρών δεν είναι καλές. Όλα ξεκίνησαν μετά την προφυλάκιση του Νίκου Μιχαλολιάκου και τις «αρχηγικές» κινήσεις που φέρεται να έκανε ο Ηλίας Κασιδιάρης και καθόλου δεν άρεσαν στον «φύρερ».

Click4more: Αυτό είναι το καταστατικό της… “νέας” Χρυσής Αυγής Οι σχέσεις του Μιχαλολιάκου με τον Κασιδιάρη βρίσκονται στο χειρότερο σημείο τους, αναφέρει σήμερα ο ΒΗΜΑτοδότης και όπως τονίζει η σύζυγος του προφυλακισμένου αρχηγού της Χρυσής Αυγής, Ελένη Ζαρούλια, αποφεύγει να μιλάει με τον υποψήφιο του κόμματος για το Δήμο Αθηναίων!

Το δημοσίευμα τονίζει πως στην εκδήλωση του περασμένου Σαββάτου για τα Ίμια, ο Ηλίας Κασιδιάρης έκανε… προσωπικό σόου. Εκείνος ανακοίνωσε την ίδρυση της Εθνικής Αυγής, εκείνος ήταν ο κύριος ομιλητής αλλά και ο υπεύθυνος για το ποιος θα μιλούσε στην εκδήλωση. Σημειώνεται πως ούτε η Ελένη Ζαρούλια ούτε και η Ουρανία Μιχαλολιάκου ανέβηκαν στο βήμα…

Αντίθετα, μίλησε η σύζυγος του «υπαρχηγού» του Ηλία Κασιδιάρη, Παναγιώτη Ηλιόπουλου. Υπήρξε και ηχογραφημένο μήνυμα του Μιχαλολιάκου, αλλά, όπως αναφέρει ο ΒΗΜΑτοδότης «ο “αρχηγός” δεν έκανε κουβέντα ούτε για νέο κόμμα ούτε για τη λεγόμενη Εθνική Αυγή. Τι ακριβώς συμβαίνει;».

Σύμφωνα με το δημοσίευμα, ο Γ. Κρίκος που εμφανίστηκε ως ο άνθρωπος που κατέθεσε την αίτηση στον Άρειο Πάγο για την ίδρυση της Εθνικής Αυγής είναι φίλος του Κασιδιάρη, απόστρατος πυροσβέστης, περιθωριακό ως τώρα μέλος, που κανείς στη Χρυσή Αυγή δεν του έδινε σημασία.

Click4more: Μιχαλολιάκος και Κασιδιάρης διαψεύδουν κρίση στις σχέσεις τους Ο ΒΗΜΑτοδότης αναφέρει επίσης: «Ο κ. Κασιδιάρης, όπως μαθαίνω, προωθεί επίσης δικούς του υποψήφιους περιφερειάρχες (όπως τον κ. Κουκούτση στην Πελοπόννησο αντί του καθηγητή κ. Γούδη που θέλει ο κ. Μιχαλολιάκος) και αναζητεί και… εφημερίδα. Η εφημερίδα του κόμματος «Χρυσή Αυγή» έχει εκδότη τον κ. Μιχαλολιάκο, κάτι που δεν ικανοποιεί τον υπόδικο Κασιδιάρη εν όψει και των δημοτικών εκλογών.

Έτσι άνθρωποί του προσέγγισαν την περασμένη Τρίτη (στη Γλυφάδα) τον εκδότη της χουντικής εφημερίδας «Ελεύθερος Κόσμος» και ζήτησαν συνεργασία, παρότι εδώ και χρόνια βρίσκονται στα μαχαίρια. Το ερώτημα παραμένει: Όλα αυτά που κάνει ο κ. Κασιδιάρης είναι σε γνώση του «αρχηγού»; Τα εγκρίνει;».

Οι έγκλειστοι διαμαρτύρονται

Την ίδια ώρα στις γυναικείες φυλακές Κορυδαλλού ο Νίκος Μιχαλολιάκος διαμαρτύρεται συνεχώς γιατί δεν τον αφήνουν να δώσει… συνεντεύξεις. Ή ακόμη επειδή κάθε λίγο και λιγάκι διενεργείται έλεγχος στο κελί του.

Σύμφωνα με τον ΒΗΜΑτοδότη, οι υπεύθυνοι της φυλακής τον ρώτησαν: «Σε πειράζει που έχουμε τον Κάντα στο διπλανό κελί, για λόγους ασφαλείας;». Η απάντησή του ήταν: «Όχι, φτάνει να μην προαυλιζόμαστε μαζί».

Πηγή newsit.gr

Σχόλια

Κόσμος

Περισσοτερα στην κατηγορια Κόσμος

Copyright © 2015-2016 Clevernews