Πολιτική

Πάγωσαν οι σχέσεις Σαμαρά – Βενιζέλου

Πάγωσαν οι σχέσεις Σαμαρά – Βενιζέλου

Το τελευταίο 48ωρο ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ δεν επικοινώνησε ούτε μια φορά με τον πρωθυπουργό

«Θα περάσει κι αυτό». Με τον τρόπο αυτό σχολίασε στέλεχος του πρωθυπουργικού περιβάλλοντος, την έντονη αντίδραση που προκάλεσε στο ΠΑΣΟΚ, η απόφαση του κ. Αντώνη Σαμαρά να ανακοινώσει μέτρα προστασίας των αστέγων, χωρίς προηγουμένως να ενημερώσει τον κ. Ευάγγελο Βενιζέλο.

Ο τελευταίος, μάλιστα, στην τηλεφωνική επικοινωνία που είχε με τον πρωθυπουργό, αμέσως μόλις έμαθε το γεγονός, ήταν εξαιρετικά αυστηρός στον τόνο που χρησιμοποίησε. «Τόσο όσο ποτέ άλλοτε», όπως παραδέχονται και από το Μέγαρο Μαξίμου.

Το γεγονός έχει προκαλέσει έναν προβληματισμό στο πρωθυπουργικό περιβάλλον, που εντάθηκε ακόμα περισσότερο επειδή το τελευταίο 48ωρο, ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ και αντιπρόεδρος της κυβέρνησης δεν επικοινώνησε ούτε μια φορά με τον πρωθυπουργό, εν αντιθέσει με ό,τι συνέβαινε πριν προκύψει η εμπλοκή.

Γι’ αυτό και δεν αποκλείεται τις προσεχείς ώρες να αναλάβει σχετική πρωτοβουλία ο κ. Σαμαράς, προκειμένου να σπάσει ο πάγος.

Ο κ. Βενιζέλος, από την πλευρά του, θεωρεί ότι εκτέθηκε απέναντι στο κόμμα του, για μια ακόμα φορά, ειδικά από τη στιγμή που το πρόγραμμα για τους άστεγους, που είχε επεξεργασθεί το ΠΑΣΟΚ θεωρείται πιο ολοκληρωμένο…

Πηγή voria

Σχόλια

Πολιτική

Περισσοτερα στην κατηγορια Πολιτική

Copyright © 2015-2016 Clevernews