Αθλητικά

Παναθηναϊκός: Δικαίωση για εμάς το αίτημα του Ολυμπιακού

Παναθηναϊκός: Δικαίωση για εμάς το αίτημα του Ολυμπιακού

Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός με ανακοίνωσή της συμφωνεί με το αίτημα του Ολυμπιακού για πλήρη έλεγχο ντόπινγκ των αθλητών και ξεκαθαρίζει ότι αποτελεί δικαίωση για τους πράσινους.

Λίγη μόλις ώρα αφού ο Ολυμπιακός γνωστοποίησε την επιστολή που απέστειλε στον Υφυπουργό Αθλητισμού, Ιωάννη Ανδριανό υπήρξε η απάντηση της ΚΑΕ Παναθηναϊκός.

Ο Παναθηναϊκός χαιρέτησε με ενθουσιασμό τον έλεγχο ντόπινγκ που ζήτησε ο Ολυμπιακός, τονίζοντας πως αποτελεί δικαίωση για τους “πράσινους” αυτό το αίτημα.

Αναλυτικά, η ανακοίνωση: “Ως ΚΑΕ Παναθηναϊκός βρισκόμαστε στην ευχάριστη θέση να συμφωνήσουμε με την ΚΑΕ Ολυμπιακός και να χαιρετίσουμε με ενθουσιασμό το αίτημά της για πλήρη έλεγχο ντόπινγκ στους αθλητές και των δύο ομάδων. Για εμάς, αποτελεί δικαίωση το γεγονός ότι έστω και καθυστερημένα η ΚΑΕ Ολυμπιακός ακολουθεί τις πρωτοβουλίες μας.

Άλλωστε η ΚΑΕ Παναθηναϊκός είχε ζητήσει πλήρη έλεγχο ντόπινγκ πριν από τους τελικούς των πλέι οφ της περιόδου 2012-2013 κάτι που δεν είχε κάνει επίσημα η ΚΑΕ Ολυμπιακός. Όμως, το ότι το κάνει φέτος, έστω και με καθυστέρηση, αποτελεί δικαίωση για εμάς, καθώς ακολουθεί τις δικές μας αρχές στις οποίες φυσικά μένουμε πιστοί”.

 

πηγή: sport24.gr

Σχόλια

Αθλητικά

Περισσοτερα στην κατηγορια Αθλητικά

Copyright © 2015-2016 Clevernews