Ελλάδα

Πάνος Καμμένος:«Τα τείχη του Βερολίνου πέφτουν από τους λαούς»

Πάνος Καμμένος:«Τα τείχη του Βερολίνου πέφτουν από τους λαούς»

Ο υπουργός Εθνικής Αμύνης και πρόεδρος των ΑΝΕΛ Πάνος Καμμένος σε τηλεοπτική του συνέντευξη στον ΣΚΑΙ όταν ρωτήθηκε για τη στάση που κρατά απέναντι στην Ελλάδα η Γερμανίδα καγκελάριος Άνγκελα Μέρκελ είπε ότι «Τα τείχη του Βερολίνου πέφτουν από τους λαούς».

Ακόμη ο κύριος Καμμένος ανέφερε ότι  οι ξένοι «δεν έχουν απέναντί τους τώρα, ούτε τον κ.Σαμαρά ούτε τον κ.Βενιζέλο», και πως πλέον η χώρα μας δεν διαπραγματεύεται «στα τέσσερα».

Επιπλέον ο υπουργός Εθνικής Αμύνης αναφέρθηκε στην στάση που κρατά η ελληνική κυβέρνηση στη διαπραγμάτευση με τους πιστωτές λέγοντας ότι  «η κυβέρνηση έχει εντολή από τον ελληνικό λαό να προχωρήσει σε αλλαγή της πολιτικής, η οποία αλλαγή της πολιτικής θα είναι υπέρ εκείνων των πολιτών που έχουν πληγεί αυτά τα πέντε χρόνια με τη «λάθος πολιτική» που έλεγαν κάποιοι».

Από την άλλη πλευρά ο κύριος Καμμένος τόνισε ότι η πολιτική αυτή οδήγησε «στο να έχουμε 70% ανεργία στους νέους, να φύγουν στο εξωτερικό 300.000 νέα παιδιά, να κλείσουν το 80% των επιχειρήσεων, να έχει διαλυθεί η μεσαία τάξη και να έχει εξαθλιωθεί ο ελληνικός λαός» και πρόσθεσε ότι αυτή η πολιτική τελείωσε τώρα «και δεν έχουν απέναντί τους ούτε τον κ. Σαμαρά ούτε τον κ. Βενιζέλο, να το καταλάβουν αυτό».

Παράλληλα εκτίμησε ακόμη ότι αυτή η κυβέρνηση έχει την στήριξη του συνόλου των Ελλήνων, και είπε ότι «ενώσαμε τους Έλληνες και αυτό είναι κάτι πολύ σημαντικό. Εδώ πλέον διαπραγματεύεται η Ελλάδα, δεν διαπραγματευόμαστε ούτε με σκυμμένο κεφάλι, ούτε στα τέσσερα. Ο ελληνικός λαός έχει φτάσει πλέον στην εξαθλίωση, δεν πρόκειται να κάνουμε πίσω».

Τέλος ο  υπουργός Άμυνας από τον Έβρο όπου επισκέφθηκε τις πληγείσες από τις πλημμύρες περιοχές, ερωτηθείς για τις δυσκολίες που υπάρχουν στην κυβέρνηση αναφορικά με την επαναδιαπραγμάτευση του ελληνικού χρέους, είπε «πως η κυβέρνηση αντέχει», θα συνεχίσει και θα ολοκληρώσει με επιτυχία τις προσπάθειες.

Σχόλια

Ελλάδα

Περισσοτερα στην κατηγορια Ελλάδα

Copyright © 2015-2016 Clevernews