Ελλάδα

Παπαδημούλης:«Δέχεται μεγάλη επίθεση η πρόεδρος της Βουλής»

Παπαδημούλης:«Δέχεται μεγάλη επίθεση η πρόεδρος της Βουλής»

Ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ και αντιπρόεδρος του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου Δημήτρης Παπαδημούλης με συνέντευξή του στο ραδιοφωνικό σταθμό Παραπολιτικά Fm, μεταξύ άλλων τόνισε ότι η πρόεδρος της Βουλής δέχεται μεγάλη επίθεση.

Επιπλέον ο κύριος Παπαδημούλης ζητά να χαμηλώσουν οι τόνοι από όλες τις πλευρές σχετικά με τα συνεχόμενα περιστατικά με πρωταγωνίστρια την πρόεδρο της Βουλήςκαι τον αστυνομικό διευθυντή και τον δημοσιογράφο του Star

«Στο θέμα αυτό έχει υπάρξει υπερβολή και μεγάλος αποπροσανατολισμός. Όλοι χρειάζεται να ξανασκεφτούμε τους κινδύνους των υπερβολών και του αποπροσανατολισμού. Η Ζωή Κωνσταντοπούλου δέχεται μεγάλη επίθεση και την στηρίζω αλλά της λέω ότι αυτή την ώρα πρέπει όλοι να στηρίξουμε τον Τσίπρα στην προσπάθεια που κάνει. Πρέπει όλοι να βάλουν πλάτη και αν δεν βάλουν πλάτη τουλάχιστον να μην εμποδίζουν» είπε ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ.

Από την άλλη πλευρά ο κύριος Παπαδημούλης επιτέθηκε στα ΜΜΕ κάνοντας λόγ για υπερβολές και αποπροσανατολισμό από τα δελτία ειδήσεων. Υπάρχουν δημοσιογράφοι που έχασαν την δουλειά τους γιατί διαφώνησαν, αλλά υπάρχουν και δημοσιογράφοι-υπηρέτες των αφεντικών τους. Στην Ελλάδα με δεδομένο αυτό εγώ βλέπω ότι επειδή η πολιτική αντιπολίτευση η ΝΔ και το ΠΑΣΟΚ έχουν τα χάλια τους ένα μεγάλο μέρος των ιδιωτικών ΜΜΕ τείνουν να υποκαταστήσουν την αντιπολίτευση στον ΣΥΡΙΖΑ».

Σχόλια

Ελλάδα

Περισσοτερα στην κατηγορια Ελλάδα

Copyright © 2015-2016 Clevernews