Ελλάδα

Α. Παπαμιμίκος: «Υπάρχει περιθώριο συναίνεσης στην εκλογή Προέδρου»

Α. Παπαμιμίκος: «Υπάρχει περιθώριο συναίνεσης στην εκλογή Προέδρου»

«Δεν πρόκειται να μπούμε σε συζήτηση για κυβέρνηση ειδικού σκοπού».

Ο γραμματέας της Πολιτικής Επιτροπής της ΝΔ, Ανδρέας Παπαμιμίκος, σε συνέντευξή του στην πρωινή ενημερωτική εκπομπή του τηλεοπτικού σταθμού ΣΚΑΪ υπογράμμισε ότι «υπάρχει περιθώριο συναίνεσης για να αποφύγουμε τις εκλογές», διαμηνύοντας, παράλληλα, ότι η προεδρική εκλογή έχει τρία βήματα και το πρώτο έγινε χθες.

«Πραγματικά πιστεύω ότι υπάρχουν τα περιθώρια συναίνεσης, με τις απαραίτητες κινήσεις από όλες τις πλευρές. Πρέπει να προέχει ο ρεαλισμός. Θέλω να πιστεύω ότι μέσα σε ένα πλαίσιο σύνεσης μπορεί να υπάρχει -και υπάρχει- ένα πεδίο συναίνεσης από όλες τις πλευρές. Βεβαίως, πάνω σε μία καθαρά πολιτική βάση, πάνω σε μία πολιτική πλατφόρμα» σημείωσε.

Επίσης, ο κ. Παπαμιμίκος ανέφερε πως θεωρεί ότι στο προσεχές διάστημα επιβάλλεται να βρεθεί και ένα συγκεκριμένο πολιτικό σχέδιο, ώστε ο Σταύρος Δήμας να εκλεγεί Πρόεδρος της Δημοκρατίας. «Υπάρχουν αυτά τα περιθώρια, αλλά θα πρέπει να ξεκαθαρίσουμε ότι δεν θα μπούμε εμείς σε λογικές περαιτέρω αναστάτωσης της χώρας», τόνισε χαρακτηριστικά.

Παράλληλα, ο γραμματέας της Πολιτικής Επιτροπής της ΝΔ απέρριψε κάθε σενάριο για κυβέρνηση ειδικού σκοπού υπογραμμίζοντας: «Δεν πρόκειται να μπούμε σε συζήτηση για κυβέρνηση ειδικού σκοπού και άλλα τέτοια που ακούγονται. Υπάρχουν διάφορα θέματα τα οποία βάζουν οι βουλευτές. Όταν υπάρξει κάτι συγκεκριμένο και συγκροτημένο μπορούμε να το συζητήσουμε και να συμφωνήσουμε σε μία συγκεκριμένη πολιτική πλατφόρμα».

πηγή

Σχόλια

Ελλάδα

Περισσοτερα στην κατηγορια Ελλάδα

Copyright © 2015-2016 Clevernews