Ελλάδα

Παπανδρέου: Δεν θα γίνουμε πατερίτσα κανενός

Παπανδρέου: Δεν θα γίνουμε πατερίτσα κανενός

Μόνο η παρουσία του Κινήματος Δημοκρατών Σοσιαλιστών στη Βουλή θα επιβάλλει τη συνεργασία για την πρόοδο ο πρόεδρος του Κινήματος Γιώργος Παπανδρέου​.

«Κανένα κόμμα δεν μπορεί να κυβερνήσει μόνο του, γιατί το έργο που πρέπει να γίνει, θέλει πολλές πλάτες», επισήμανε ο κ. Παπανδρέου κατά την ομιλία του στη Θεσσαλονίκη.

«Το Κίνημα γεννιέται πάνω σε αξίες και τίποτα δεν το σταματά! Θέλουν να μας απογοητεύσουν; Αδύνατο! Παθιαζόμαστε ακόμα περισσότερο!Θέλουν να μας φιμώσουν, όπως με τον τηλεοπτικό χρόνο; Ματαιοπονούν!», είπε ο πρόεδρος του Κινήματος Δημοκρατών Σοσιαλιστών και συμπλήρωσε:

«Η χώρα χρειάζεται πολιτικές δυνάμεις με καθαρή πολιτική ταυτότητα. Καθαρές κουβέντες. Όχι θολά νερά για να μας αγαπάνε όλοι. Στο Κίνημα μας ξέρουμε ποιοι είμαστε. Είμαστε Δημοκράτες και Σοσιαλιστές! Και αυτό είναι εγγύηση για όποια κυβερνητική ή άλλη συνεργασία σε ξεκάθαρο προοδευτικό πλαίσιο.Εμείς δεν θα γίνουμε “πατερίτσα” και παρακολούθημα κανενός, για μερικές καρέκλες και οφίτσια! Και σίγουρα όχι ουραγός μιας δεξιάς πολιτικής και κυβέρνησης. Εμείς δεν πρόκειται να ταυτιστούμε με καμία συντήρηση!»

πηγή: newpost.gr

Σχόλια

Ελλάδα

Περισσοτερα στην κατηγορια Ελλάδα

Copyright © 2015-2016 Clevernews