Ελλάδα

Παπανδρέου: Κρίμα να χρεοκοπήσουμε μετά από τόσες θυσίες!

Παπανδρέου: Κρίμα να χρεοκοπήσουμε μετά από τόσες θυσίες!

Ο πρόεδρος του ΚΙΔΗΣΟ, Γιώργος Παπανδρέου, μιλώντας σήμερα το μεσημέρι από τα Τρίκαλα όπου και πραγματοποιεί επίσημη επίσκεψη, ανέφερε χαρακτηριστικά πως «Χρειάζεται το συντομότερο, να υπάρξει μια συμφωνία, ένας έντιμος συμβιβασμός και οι δύο πλευρές, να προσπαθήσουν αντί των αλληλοκατηγοριών να δουν το συμφέρον, για το πώς θα φτιάξουν μια βιώσιμη χώρα, και όλοι μαζί συλλογικά να δούμε τις προοδευτικές αλλαγές που χρειάζονται για να πάει ο τόπος μπροστά». Παράλληλα, ο κ. Παπανδρέου, τόνισε πως «θα ήταν πολύ κρίμα πια, αφού έχουν γίνει αυτές οι θυσίες να πάμε σε μια περιπέτεια νέα, επώδυνη είτε με την έξοδο από το ευρώ, είτε με χρεοκοπία είτε με μια στασιμότητα, ασάφειας, ανασφάλειας και έλλειψης σταθερής πορείας».

Όμως, υπογράμμισε κατηγορηματικά ο πρόεδρος του ΚΙΔΗΣΟ, βρισκόμαστε σε μια κρίσιμη καμπή, είμαι εδώ και για να δείξω, πρόσθεσε, ότι εμείς είμαστε κοντά στον πολίτη σε στιγμές δύσκολες και ιστορικά κρίσιμες και θα είναι πολύ κρίμα, μετά από πέντε χρόνια με πολλές θυσίες, του ελληνικού λαού, θυσίες που θα μπορούσαν να είχαν αποφευχθεί αν πολύ νωρίτερα προηγούμενες κυβερνήσεις και ειδικά η κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας, είχε αντιμετωπίσει με μεταρρυθμίσεις και με σύνεση το πρόβλημα του χρέους και του ελλείμματος, θυσίες που αδίκησαν πολύ κόσμο, θυσίες που πιθανόν να τις αποφεύγαμε αν υπήρχε από την αρχή η ουσιαστική στήριξη των εταίρων μας στην Ε.Ε.

Αναφερόμενος στο ΚΙΔΗΣΟ, είπε πως είναι ένα Κίνημα που θέλει τη συμμετοχή των Ελλήνων στις αποφάσεις, συμμετοχή σε μια προοπτική σιγουριάς και ανάπτυξης. Επίσης, έκανε λόγο για μεγάλη προσπάθεια που χρειάζεται η χώρα για μεγάλες αλλαγές. Εκεί, είπε χαρακτηριστικά, στη συνέχεια ο κ. Παπανδρέου, θα έπρεπε να εστιαστεί σήμερα η συζήτηση η πολιτική, το πώς θα ξαναβάλουμε τη χώρα σε μια αναπτυξιακή τροχιά, πως θα φτιάξουμε ένα κράτος επιτέλους, που θα υπηρετεί τον ελληνικό λαό και όχι τα ειδικότερα, μικρότερα ή μεγάλα συμφέροντα, πελατειακά, σπαταλώντας το βιος, τον πλούτο του ελληνικού λαού και της χώρας.

Επίσης ο πρόεδρος του ΚΙΔΗΣΟ, δεν παρέλειψε να αναφερθεί στη Θεσσαλία, λέγοντας πως ξέρουμε ότι εδώ η Θεσσαλία έχει τεράστιες δυνατότητες.

Πηγή reporter

Σχόλια

Ελλάδα

Περισσοτερα στην κατηγορια Ελλάδα

Copyright © 2015-2016 Clevernews

Share via
Copy link