Ελλάδα

Παπανδρέου: Το μνημόνιο το έφερε ο Καραμανλής, εγώ απλώς το υπέγραψα

Παπανδρέου: Το μνημόνιο το έφερε ο Καραμανλής, εγώ απλώς το υπέγραψα

«Οι Παπανδρέου είναι για τα δύσκολα»

«Το μνημόνιο το έφερε ο Κώστας Καραμανλής, εγώ απλώς το υπέγραψα» τόνισε τη Δευτέρα στον ΣΚΑΪ ο Γιώργος Παπανδρέου, προσθέτοντας ότι «το έλλειμμα της κυβέρνησης Καραμανλή ισοδυναμεί με 10 ΕΝΦΙΑ». Ο πρώην πρωθυπουργός επανέλαβε την πρόταση για δημοψήφισμα μετά από οποιαδήποτε συμφωνία με τους εταίρους, λέγοντας χαρακτηριστικά, ότι «ήλθε η ώρα να μιλήσει ο λαός».

Ο κ. Παπανδρέου επέμεινε επίσης, ότι ανετράπη από τον κύριο Βενιζέλο και την ομάδα του λέγοντας ότι «ανατροπή μου υπήρξε. Από ‘κει και πέρα ας τα βρούνε οι ιστορικοί. Ήταν μια συνειδητή τους επιλογή και έκαναν μάλιστα και δηλώσεις επαιρόμενοι για τη στάση τους. Τέτοια δήλωση έκανε και ο κύριος Βενιζέλος μετά τις Κάννες». Υποστήριξε μάλιστα, ότι οι Ευρωπαίοι ηγέτες είχαν συμφωνήσει στο δημοψήφισμα.

Υποστήριξε, επίσης, ότι «αν στο πρώτο μνημόνιο πήγαινε να ζητήσει 180 ψήφους και δεν τις έπαιρνε η χώρα θα χρεοκοπούσε». Τέλος, κατηγόρησε τον κύριο Βενιζέλο, ότι «έκανε το ΠΑΣΟΚ συνιστώσα μια συντηρητικής δεξιάς» προσθέτοντας, ότι «οι Παπανδρέου είναι για τα δύσκολα».

πηγή: skai.gr

Σχόλια

Ελλάδα

Περισσοτερα στην κατηγορια Ελλάδα

Copyright © 2015-2016 Clevernews