Ελλάδα

Παπανδρέου: Το ΠΑΣΟΚ ταυτίστηκε με τις πιο συντηρητικές εκφάνσεις της δεξιάς

Παπανδρέου: Το ΠΑΣΟΚ ταυτίστηκε με τις πιο συντηρητικές εκφάνσεις της δεξιάς

Επίθεση στον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ Ευάγγελο Βενιζέλο, αλλά και στον Αντώνη Σαμαρά εξαπέλυσε ο πρόεδρος του Κινήματος Δημοκρατών Σοσιαλιστών Γιώργος Παπανδρέου. Μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό ΑΝΤ1 τόνισε πως ο ίδιος, η κυβέρνησή του και ο ελληνικός λαός σήκωσαν ένα πολύ μεγάλο βάρος.

Εμείς, πρόσθεσε ο κ. Παπανδρέου, εμποδίσαμε να σκάσει η χώρα που ήταν έτοιμη για κάτι τέτοιο και προχωρήσαμε σε αλλαγές οι οποίες εμποδίστηκαν από πολλούς. Απαντώντας σε ερωτήσεις σχετικά με την αποχώρησή του από το ΠΑΣΟΚ, ανέφερε ότι το ΠΑΣΟΚ έχει σοβαρό πρόβλημα, γιατί ταυτίστηκε με τις πιο συντηρητικές εκφάνσεις της δεξιάς και υπάρχει πλέον ιδεολογική διαφορά μεταξύ των δύο κομμάτων.

Ανέφερε επίσης ότι ήταν υποχρέωσή του να ιδρύσει το Κίνημα, για να υπάρξει ένα νέο ξεκίνημα με βάση αρχές και αξίες, τις οποίες το ΠΑΣΟΚ εγκατέλειψε συνεργαζόμενο με τη ΝΔ. Ο κ. Παπανδρέου εξέφρασε συγκαλυμμένη δυσαρέσκεια για τον τρόπο που παρουσιάζεται το κόμμα του στις δημοσκοπήσεις, όταν ανέφερε ότι «δεν έφτιαξα το Κίνημα για τις δημοσκοπήσεις».

πηγή: newpost.gr

Σχόλια

Ελλάδα

Περισσοτερα στην κατηγορια Ελλάδα

Copyright © 2015-2016 Clevernews