Ελλάδα

Παπούλιας:«Είμαι βέβαιος ότι θα είστε ένας ιδανικός Πρόεδρος» (φωτο)

Παπούλιας:«Είμαι βέβαιος ότι θα είστε ένας ιδανικός Πρόεδρος» (φωτο)

Ο απερχόμενος Πρόεδρος της Δημοκρατίας Κάρολος Παπούλιας απευθυνόμενος προς το νέο πρόεδρο της Δημοκρατίας Προκόπη Παυλόπουλο του είπε ότι αισθάνεται πολύ τυχερός που έπειτα από δύο προεδρικές θητείες θα του παραδώσει τη σκυτάλη, ενώ τόνισε ότι είναι πεπεισμένος πως θα είναι ένας ιδανικός πρόεδρος της Δημοκρατίας.

Αναλυτικά όσα είπε ο κύριος Παπούλιας:

«Είναι πολύ σημαντικό για μένα να σας υποδέχομαι ύστερα από δύο θητείες Προεδρικές και να σας παραδίδω τη σκυτάλη. Είμαι βέβαιος ότι θα είστε ένας ιδανικός Πρόεδρος. Ο τόπος του Προεδρικού είναι οικείος τόπος για σας. Βρεθήκατε εδώ, συνεργαστήκατε, υπηρετήσατε δύο προέδρους. Τον κ. Στασινόπουλο και τον Κωνσταντίνο Καραμανλή. Υπηρετήσατε σε πολύ σημαντικά υπουργεία.

Αποκτήσατε σημαντική πολιτική πείρα. Υπήρξατε ένας εξαίρετος πανεπιστημιακός δάσκαλος και μάλιστα δάσκαλος της θεωρίας των θεσμώνΑναλαμβάνετε σε μία δύσκολη περίοδο. Η νέφωση είναι πυκνή και χαμηλή. Τα προβλήματα πολλά. Όπως επίσης πολλά είναι και τα διακυβεύματα αλλά πρώτιστο είναι της εθνικής συνεννόησης. Και είμαι βέβαιος ότι θα κάνετε ότι μπορείτε για να δημιουργηθεί ένα στέρεο θεμέλιο εθνικής συνεννόησης. Κύριε Πρόεδρε σας εύχομαι μία ευδία Προεδρική θητεία».

prokopis-1

prokopis-2

Σχόλια

Περισσοτερα στην κατηγορια Ελλάδα

Copyright © 2015-2016 Clevernews