Πολιτική

Παππάς και Λαγός: Επίκαιρες ερωτήσεις από τον Κορυδαλλό στη Βουλή για… Κόσοβο κα τρόικα

Παππάς και Λαγός: Επίκαιρες ερωτήσεις από τον Κορυδαλλό στη Βουλή για… Κόσοβο κα τρόικα

Για την άρνηση ανάρτησης της ελληνικής σημαίας στο χώρο κράτησής τους, για την αναγνώριση του Κοσσυφοπεδίου και τι νέες απολύσεις που φέρεται να ζητά η τρόικα οι επίκαιρες ερωτήσεις.

Τρεις επίκαιρες ερωτήσεις διαβιβάστηκαν τη Δευτέρα από τον Κορυδαλλό στη Βουλή από τους προφυλακισμένους βουλευτές της Χρυσής Αυγής, Γιάννη Λαγό και Χρήστο Παππά, και φέρουν βεβαίωση για το γνήσιο της υπογραφής τους.

Η πρώτη ερώτηση υπογράφεται από τον Γιάννη Λαγό, απευθύνεται στον υπουργό Δικαιοσύνης, Χαράλαμπο Αθανασίου, και αφορά την «άρνηση των σωφρονιστικών αρχών του Καταστήματος Κράτησης Κορυδαλλού για την ανάρτηση της ελληνικής σημαίας εντός του χώρου κράτησης των προφυλακισμένων βουλευτών της Χρυσής Αυγής». Η επίκαιρη ερώτηση αναφέρει ότι, ενώ σε άλλους κρατούμενους έχει επιτραπεί να αναρτούν σημαίες στους χώρους όπου κρατούνται, δεν δόθηκε άδεια από τη διεύθυνση των φυλακών στους βουλευτές της Χρυσής Αυγής να αναρτήσουν την ελληνική σημαία.

Η δεύτερη επίκαιρη ερώτηση που υπογράφεται από τον ίδιο βουλευτή της Χρυσής Αυγής απευθύνεται στους υπουργούς Εργασίας, Γιάννη Βρούτση, Διοικητικής Μεταρρύθμισης και Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης, Κυριάκο Μητσοτάκη, και Εσωτερικών Γιάννη Μιχελάκη, και έχει θέμα τις «νέες απολύσεις, που ζητά η τρόικα».

Η τρίτη επίκαιρη ερώτηση είναι του Χρήστου Παππά αφορά «φήμες για αναγνώριση του Κοσσυφοπεδίου ως ανεξάρτητου κράτους» και απευθύνεται στον υπουργό Εξωτερικών, Ευάγγελο Βενιζέλο.

Πηγή skai.gr

 

Σχόλια

Πολιτική

Περισσοτερα στην κατηγορια Πολιτική

Copyright © 2015-2016 Clevernews