Πολιτική

Το παράπονο Μητσοτάκη στο Μαξίμου

Το παράπονο Μητσοτάκη στο Μαξίμου

Για ποιο λόγο ο υπουργός Διοικητικής Μεταρρύθμισης εμφανίζεται ιδιαίτερα ενοχλημένος με τη συμπεριφορά συγκεκριμένων κυβερνητικών στελεχών

Έντονα ενοχλημένος φέρεται να είναι ο υπουργός Διοικητικής Μεταρρύθμισης, Κυριάκος Μητσοτάκης, με τη συμπεριφορά συγκεκριμένων κυβερνητικών στελεχών. Αιτία; Η σταθερή άρνηση τους να στείλουν τις λίστες με τα ονόματα των υπό μετακίνηση και αναγκαστική αποχώρηση υπαλλήλων τους.

Ήδη, ο κ. Μητσοτάκης έχει ενημερώσει το Μέγαρο Μαξίμου για την κατάσταση, ζητώντας την παρέμβαση του ίδιου του πρωθυπουργού. Κι αυτό γιατί τα χρονικά περιθώρια έχουν στενέψει δραματικά, αφού το υπουργείο θα πρέπει να παραδώσει τη λίστα στους ελεγκτές της τρόικας πριν από το τέλος του έτους. Συνεργάτες του υπουργού υποστηρίζουν ότι “επιστρέψαμε στην περίοδο Μανιτάκη, όταν ο τότε υπουργός είχε σηκώσει τα χέρια ψηλά και είχε καταγγείλει ονομαστικά συναδέλφους του για συστηματική άρνηση να συνεργαστούν με το υπουργείο Διοικητικής Μεταρρύθμισης”.

Ο κ. Μητσοτάκης, βεβαίως, σε αυτή τη φάση, δεν είναι διατεθειμένος να φτάσει στο σημείο που έφτασε ο κ. Μανιτάκης, απασφαλίζοντας. Ωστόσο, το πρώτο βήμα έγινε, από τη στιγμή που ενημέρωσε το Μέγαρο Μαξίμου. Κάπως έτσι είχε ξεκινήσει και ο προκάτοχος του, φτάνοντας κάποια στιγμή στην ονοματολογία.

Για την ιστορία, οι υπουργοί που δεν συνεργάζονταν με τον κ. Μανιτάκη, δεν συνεργάζονται ούτε με τον κ. Μητσοτάκη. Και αυτό, βεβαίως, δεν είναι τυχαίο…

Πηγή voria.gr

Σχόλια

Πολιτική

Περισσοτερα στην κατηγορια Πολιτική

Copyright © 2015-2016 Clevernews