Πολιτική

Παρέμβαση-καταπέλτης του Ανδρέα Παπαδόπουλου στα Νέα

Παρέμβαση-καταπέλτης του Ανδρέα Παπαδόπουλου στα Νέα

Με άρθρο του στη σημερινή έκδοση των “Νέων” ο πρώην εκπρόσωπος τύπου της ΔΗΜΑΡ και νυν μέλος της πολιτικής επιτροπής του κόμματος Ανδρέας Παπαδόπουλος φέρνει τον Φώτη Κουβέλη προ των ευθυνών του, ενώ τονίζει ότι σημειώθηκαν τρία λάθη τα οποία οδήγησαν στην εκλογική συντριβή τη Δημοκρατική Αριστερά.

Παράλληλα ο κύριος Παπαδόπουλος τονίζει ότι η ΔΗΜΑΡ κινδυνεύει να απορροφηθεί από το ΣΥΡΙΖΑ εάν δεν υπάρξουν άμεσες συζητήσεις για την ανασυγκρότηση του κεντροαριστερού χώρου. Τα τρία λάθη που αναφέρει ο κύριος Παπαδόπουλος είναι τα ακόλουθα.

Τα τρία λάθη που κόστισαν, σύμφωνα με τον κ. Παπαδόπουλο είναι:

Αρχικά το πρώτο λάθος ήταν, ότι έφυγε η ΔΗΜΑΡ από την κυβέρνηση για το ζήτημα της ΕΡΤ «ενώ το προηγούμενο βράδυ είχαμε συμφωνήσει στη λύση, με αποτέλεσμα κανείς τελικά να μην καταλάβει τι ακριβώς συνέβη. Όπως σημειώνει “η επιλογή εκείνη οδήγησε σε απώλεια του 50% των ψηφοφόρων».

Στην συνέχεια ο Ανδρέας Παπαδόπουλος τονίζει ότι, «αμέσως μετά την αποχώρηση αφήσαμε παράθυρο συνεργασίας με τον ΣΥΡΙΖΑ, γεγονός που οδήγησε σε ακόμα μεγαλύτερη σύγχυση το ακροατήριο μας».

Τέλος, «το αποκορύφωμα της καθοδικής μας πορείας ήταν η κατηγορηματική μας άρνηση να συζητήσουμε με τους “58” αγωνιώντες συμπολίτες μας, που είχαν πάρει την πρωτοβουλία να καλέσουν σε διάλογο τα κόμματα της Κεντροαριστεράς. και όχι μόνο αρνηθήκαμε, αλλά αντ’ αυτών επιλέξαμε να συζητούμε με ότι πιο παλαιοκομματικό είχε “ξεφράσει” το ΠΑΣΟΚ».

 

Σχόλια

Πολιτική

Περισσοτερα στην κατηγορια Πολιτική

Copyright © 2015-2016 Clevernews