Ελλάδα

Παραιτήθηκε από κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της ΝΔ ο Άδωνις Γεωργιάδης

Παραιτήθηκε από κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της ΝΔ ο Άδωνις Γεωργιάδης

Ο Άδωνις Γεωργιάδης, μιλώντας στο ραδιόφωνο του ΣΚΑΙ, ανακοίνωσε ότι παραιτείται από κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της Νέας Δημοκρατίας.

“Έστειλα επιστολή στον Πλακιωτάκη ώστε να μην υπάρξει σκιά, να πράξει το ίδιο άμεσα ο Τζιτζικώστας. Ο Τζιτζικώστας εφόσον πιστεύει ότι θα είναι πρώτος πρέπει να παραιτηθεί από την Περιφέρεια. Η μάχη είναι ανισομερής, όταν ο ένας υποψήφιος ελέγχει τη μισή Μακεδονία. Είχα θέσει προ 20 ημερών με επιστολή μου θέμα και Μεϊμαράκη και Τζιτζικώστα.

Σήμερα είναι ευκαιρία να ξεκαθαρίσουν όλα για να πάμε σε εκλογές», ανέφερε χαρακτηριστικά ενώ κληθείς να σχολιάσει τη δήλωση του κ. Μεϊμαράκη ότι παραιτείται, από μεταβατικός πρόεδρος τόνισε ότι πως καλό που παραιτείται και συμπλήρωσε πως “η δήλωση Μεϊμαράκη δεν μου άρεσε καθόλου, γιατί σε μια δύσκολη μέρα για τη ΝΔ ο κ. Μεϊμαράκης ένα ιστορικό στέλεχος της παράταξης, γιατί να εμπλέξει τον πρώην πρωθυπουργό στη διαδικασία. Τη βρίσκεται ενωτική τη στάση του Μεϊμαράκη να πλήττει την εικόνα του πρώην πρωθυπουργού; Θα δώσει περιθώριο για νέο κύκλο συνωμοσιολογίας που μόνο καλό δεν θα κάνει στη ΝΔ”.

«Κράτησα την πιο ενωτική και ήρεμη στάση, δέχτηκα πολλά χτυπήματα κάτω από τη ζώνη», δήλωσε και συμπλήρωσε ότι «από την πρώτη ημέρα, ζήτησα να δούμε τη διαδικασία ως γιορτή και να μην κάνουμε χωριστές περιοδείες αλλά δύο μεγάλες κοινές συγκεντρώσεις σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη», τόνισε ο κ. Γεωργιάδης.

Οι εκλογές να γίνουν όσο πιο σύντομα γίνεται

Ο Άδωνις Γεωργιάδης υποστήριξε ότι οι εκλογές πρέπει να γίνουν όσο πιο σύντομα γίνεται, τονίζοντας πως θα πρέπει να κατέβουν στην εκλογική μάχη, τέσσερις ισότιμοι υποψήφιοι.

Τέλος κληθείς να σχολιάσει τις δημοσκοπήσεις είπε ότι “επειδή έχω κρατήσει τα χθεσινά αποτελέσματα από τις κάλπες, αν με ξαναβγάλει κάποια εταιρεία με μονοψήφια ποσοστά ενώ είμαι στο 20% μετά τις εκλογές θα την πάω στα δικαστήρια. Κάποιες εταιρείες προσπάθησαν να διαμορφώσουν το κλίμα. Να προσέξουν οι δημοσκόποι, γιατί τώρα έχω αποτέλεσμα. Στέλνω μήνυμα στους δημοσκόπους, μην ανακατευτούν πάλι”.

Περισσοτερα στην κατηγορια Ελλάδα

Copyright © 2015-2016 Clevernews