Κοινωνία

Παροξυσμός Πάγκαλου: «Νούμερο» ο Γλέζος, «βρoμερή φάτσα» η Δούρου

Παροξυσμός Πάγκαλου: «Νούμερο» ο Γλέζος, «βρoμερή φάτσα» η Δούρου

«Ο Γλέζος δεν μπορεί να ταξιδέψει με αεροπλάνο και θέλει να γίνει ευρωβουλευτής…» – «Να δούμε τη Δούρου και με μπικίνι» – Δηλώνει ότι θα ψηφίσει ή ΝΔ ή ΠΟΤΑΜΙ

Λάβρος κατά του ΣΥΡΙΖΑ εμφανίστηκε για μία ακόμη φορά ο πρώην υπουργός και βουλευτής Θόδωρος Πάγκαλος.

Από τη ραδιοφωνική συχνότητα του ΒΗΜΑ FM, ο κ. Πάγκαλος προχώρησε σε ευθεία επίθεση τόσο κατά του επικεφαλής του ευρωψηφοδελτίου του ΣΥΡΙΖΑ, του κ. Μανώλη Γλέζου, όσο και κατά της υποψήφιας για την Περιφέρεια Αττικής κυρίας Ρένας Δούρου.

Η “επίθεση” Πάγκαλου κατά του Μανώλη Γλέζου επικεντρώθηκε στις πρόσφατες δηλώσεις του τελευταίου αναφορικά με το ενδεχόμενο “αναγκαστικού εσωτερικού δανεισμού”, αλλά και στην προχωρημένη ηλικία του η οποία, όπως λέει ο πρώην υπουργός, είναι το μικρότερο από τα εμπόδια που ορθώνονται στον κ. Γλέζο στην προσπάθειά του να υπηρετήσει τη χώρα ως ευρωβουλευτής!

Αναλυτικότερα ο κ. Πάγκαλος χαρακτήρισε «νούμερο» τον Μανώλη Γλέζο λέγοντας: «δε μπορεί τον άλλον που είναι ”νούμερο”, που δε μπορεί να μπει στο αεροπλάνο, να τον βάζουμε επικεφαλής του ευρωψηφοδελτίου». Ενώ για τις απόψεις του κ. Γλέζου περί “δανεισμού” από τους πολίτες είπε πως ο Γλέζος θεωρεί πως θα μπει στα σπίτια των ανθρώπων και θα κατάσχει εισοδήματα, για να συμπληρώσει πως “ευτυχώς που όσοι τον ακούνε δεν τον παίρνουν στα σοβαρά γιατί αλλιώς θα είχε φύγει τρέχοντας όλο το κεφάλαιο από την Ελλάδα…”

Συνεχίζοντας κατηγόρησε την παράταξη της Ρένας Δούρου πως παραβιάζει “κτηνωδώς” τις διατάξεις της προεκλογικής εκστρατείας κολλώντας παντού αφίσες με «τη φάτσα της».

Μάλιστα δήλωσε: “Θέλω να ολοκληρωθεί η εκστρατεία της κυρίας Δούρου. Να δούμε ολόσωμη φωτογραφία με μπικίνι. Να δούμε τι ψηφίζουμε. Όλα τα κορμιά στην πίστα”!

Απαντώντας σε σχόλιο ακροατή της εκπομπής πως το σχόλιό του ήταν σεξιστικό, ο πρώην υπουργός είπε πως είναι σαφές πως κάνει χιούμορ πάνω σε μια σεξιστική και αισχρή συμπεριφορά “να προβάλλεις τη φάτσα σου προεκλογικά”. Συγκεκριμένα τόνισε: “Η Δούρου παρανόμως έχει κολλήσει τη φάτσα της στους τοίχους γιατί θεωρεί και τον εαυτό της ωραίο – αν αυτό δεν είναι σεξιστικό…”

Σχολίασε ακόμα και το “Ζ” της αφίσας της κυρίας Δούρου από το σύνθημα “ΑρχίΖουμε” και είπε πως πρώτος χρησιμοποίησε το Ζ ο… Ζορό. Για να συμπληρώσει: “Της εύχομαι οτιδήποτε σχετικό με την ιππασία εάν θεωρεί τον εαυτό της Ζορό…”!

Τέλος, χαρακτήρισε εξωφρενική συμπεριφορά την ψήφο στο ΣΥΡΙΖΑ, λέγοντας πως τον ενοχλεί βαθύτατα ότι ένας στους πέντε Έλληνες, ψηφίζει “το παράλογο και το εξωφρενικό”. Ο ίδιος δήλωσε πως για να επιβληθεί ο νόμος και η τάξη στη χώρα πρέπει να προηγείται την επομένη των εκλογών η ΝΔ, ενώ παροτρύνει όσους Έλληνες θέλουν να εκδηλώσουν τη δυσαρέσκειά τους στην κυβερνητική πολιτική, να ψηφίσουν κόμματα που είναι ευρωπαϊκά, δέχονται την ισονομία και δεν βρίσκονται στην κυβέρνηση. Αυτά τα κόμματα είναι δύο: Το Ποτάμι και η ΔΗΜΑΡ”, είπε χαρακτηριστικά.

Ο κ. Πάγκαλος, είπε πως ο ίδιος δεν είναι σίγουρος ακόμη αν θα ψηφίσει Ποτάμι ή ΝΔ, ενώ σε ό,τι αφορά στην Ελιά είπε πως του γύρισε την πλάτη και κατηγόρησε τα στελέχη του ΠΑΣΟΚ, Πάρη Κουκουλόπουλο και Οδυσσέα Κωνσταντινόπουλο πως του φέρθηκαν ως τραμπούκοι.

Πηγή protothema

Σχόλια

Κοινωνία

Περισσοτερα στην κατηγορια Κοινωνία

Copyright © 2015-2016 Clevernews