Ελλάδα

ΠΑΣΟΚ: «Από το κακό στο χειρότερο o επίσημος απολογισμός της Κυβέρνησης Τσίπρα-Καμμένου»

ΠΑΣΟΚ: «Από το κακό στο χειρότερο o επίσημος απολογισμός της Κυβέρνησης Τσίπρα-Καμμένου»

Από τον Τομέα Οικονομικών του ΠΑΣΟΚ εκδόθηκε η ακόλουθη ανακοίνωση:

«Άλλος ένας διεθνής οργανισμός έρχεται να διαψεύσει τη βεβαιότητα του κ. Τσίπρα ότι είμαστε σε καλό δρόμο και θα πάμε καλύτερα.

Χθες ήταν ο ΟΟΣΑ με τη φορολόγηση των επιχειρήσεων που παντού μειώνεται εκτός από την Ελλάδα που αυξάνεται, σήμερα είναι το Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ (WEF).

Το WEF στην ετήσια έκθεση του 2016 για το δείκτη ανταγωνιστικότητας κατατάσσει την Ελλάδα στην 86η θέση μεταξύ 138 χωρών από την 81η που κατείχε το 2015 μεταξύ 140 χωρών.

Μια και μόνο ματιά στα κριτήρια που λαμβάνονται υπ’ όψη για την  κατάρτιση της λίστας, αρκεί για να γίνει κατανοητό πόσο κοστίζουν οι πελατειακές λογικές και η θεσμική κατάπτωση της χώρας από τους ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ, μαζί φυσικά με τις ολέθριες επιλογές που οπισθοδρόμησαν την Ελληνική οικονομία.

Δεν υπάρχει άλλος δρόμος από το σεβασμό στους δημοκρατικούς θεσμούς, τη συνεννόηση και τις προοδευτικές μεταρρυθμίσεις όπως επίμονα υποστηρίζει το ΠΑΣΟΚ.

Ό,τι ακριβώς υπονόμευσε δηλ. το αντιμνημονιακό μέτωπο με επικεφαλής αρχικά τον κ. Σαμαρά και στη συνέχεια τον κ. Τσίπρα.

Όσο επικρατούν κοντόφθαλμες λογικές μικροκομματικών συμφερόντων, τόσο η χώρα θα διολισθαίνει από το κακό στο χειρότερο.

Η εκχώρηση της δημόσιας περιουσίας στον έλεγχο των ξένων που συντελέστηκε προχθές είναι μια οδυνηρή απόδειξη ότι η θεωρία «πιάσαμε πάτο και τώρα θα ανέβουμε» έχει κατασκευαστεί από ιδιοτελείς που νομίζουν ότι απευθύνονται σε αφελείς».

 

 

Σχόλια

Ελλάδα

Περισσοτερα στην κατηγορια Ελλάδα

Copyright © 2015-2016 Clevernews