Ελλάδα

ΠΑΣΟΚ: Από τον Σηφουνάκη στην Σαϊτάκη

ΠΑΣΟΚ: Από τον Σηφουνάκη στην Σαϊτάκη

Με μία έκπληξη φαίνεται να κλείνει το ψηφοδέλτιο στο νομό της Λέσβου. Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του clevernews.gr η Νομαρχιακή Επιτροπή της Λέσβου, πρότεινε τη νεαρή μεταπτυχιακή φοιτήτρια να συμμετέχει στα ψηφοδέλτια του Κόμματος, κάτι που έγινε δεκτό και κεντρικά.

Η όμορφη υποψήφια γεννήθηκε στο Ηράκλειο της Κρήτης τον Ιανουάριο του 1989 και αναμένεται να είναι η πιο νέα υποψήφια στον ακριτικό νομό. Διαδεχόμενη τον συντοπίτη της Νίκο Σηφουνάκη,που μετά από πολλά χρονιά αποφάσισε να μην συμμετέχει ξανά σε εκλογές.

Η Μυρτώ έχει τελειώσει το Τμήμα Γεωγραφίας στη σχολή κοινωνικών επιστήμων του Πανεπιστήμιου Αιγαίου στη Μυτιλήνη. Μια πόλη που λατρεύει η ιδία και που ασχολήθηκε ενεργά κατά τη διάρκεια της διαμονής της εκεί, με τη σπουδάζουσα παράταξη της ΠΑΣΠ, αλλά και το τοπικό ΠΑΣΟΚ.

Εκτός από τις σπουδές της στη Μυτιλήνη, η ίδια είναι κάτοχος μεταπτυχιακού διπλώματος στα Τουριστικά, κάτι που έχει ανάγκη και όπως η ιδία δηλώνει, πρέπει να επενδύσει η Λέσβος, αφού εκμεταλλευτεί σωστά  τη γεωστρατηγική της θέση, αλλά και την ιδιαίτερη γαστρονομία της, που προκύπτει από την εκμετάλλευση της τοπικής  αγροτικής παράγωγης αλλά και της πλούσιας αλιείας της.

Σχόλια

Περισσοτερα στην κατηγορια Ελλάδα

Copyright © 2015-2016 Clevernews

Share via
Copy link