Ελλάδα

ΠΑΣΟΚ: Δεν δίνουμε ψήφο εμπιστοσύνης σε ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ

ΠΑΣΟΚ: Δεν δίνουμε ψήφο εμπιστοσύνης σε ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ

Να μην «αποδράσει» με πρόωρες εκλογές καλεί τον Πρωθυπουργό το ΠΑΣΟΚ τονίζοντας ότι δεν θα παράσχει ψήφο εμπιστοσύνης στην κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ.

«Η κυβέρνηση υπέγραψε το τρίτο και επαχθέστερο μνημόνιο. Όλες οι αρνητικές επιπτώσεις για τη χώρα και τους πολίτες φέρουν τις υπογραφές των κκ Τσίπρα και Καμμένου. Το copyright ανήκει αποκλειστικά σε αυτούς» τονίζεται σε ανακοίνωση του ΠΑΣΟΚ.

Η Χ. Τρικούπη επισημαίνει ότι το κόμμα «με τη στάση και την ψήφο του συνέβαλλε στο να μείνει η χώρα όρθια, να μη βρεθούμε εκτός ευρωζώνης, να μη βιώσει ο λαός μας την φτωχοποίηση και το Grexit» αλλά σημειώνει με νόημα: «Τώρα κλείνει αυτός ο κύκλος. Δεν έχουμε εμπιστοσύνη στην κυβέρνηση των Τσίπρα –Καμμένου και φυσικά δεν θα την παράσχουμε εάν μας ζητηθεί».

Προειδοποιεί ότι «στο εξής, κάθε κυβερνητική και νομοθετική πρωτοβουλία θα κρίνεται και θα αξιολογείται κατά περίπτωση».

Τέλος, το ΠΑΣΟΚ επισημαίνει: «Ας φροντίσει ο Πρωθυπουργός να δράσει και να μην αποδράσει με πρόωρες εκλογές και να εφαρμόσει τις μεταρρυθμίσεις που έχει ανάγκη η χώρα».

Ελλάδα

Περισσοτερα στην κατηγορια Ελλάδα

Copyright © 2015-2016 Clevernews