Πολιτική

Το ΠΑΣΟΚ ειρωνεύεται τον Πάγκαλο: Λέτε να στενοχωρηθεί πολύ που δεν θα κατέβουμε με τη ΝΔ στις ευρωεκλογές;

Το ΠΑΣΟΚ ειρωνεύεται τον Πάγκαλο: Λέτε να στενοχωρηθεί πολύ που δεν θα κατέβουμε με τη ΝΔ στις ευρωεκλογές;

Άμεση και άκρως ειρωνική ήταν η απάντηση της Ιπποκράτους στην πρόταση του Θεόδωρου Πάγκαλου για κοινή κάθοδο με τη ΝΔ στις εκλογές. Ο εκπρόσωπος τύπου του ΠΑΣΟΚ Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος μέσω Twitter αποκλείοντας το ενδεχόμενο κοινής καθόδου αναρωτιέται αν θα στενοχωρηθεί ο πρώην βουλευτής του κόμματος από την εξέλιξη αυτή.

Όλα ξεκίνησαν το πρωί όταν το ιστορικό στέλεχος του ΠΑΣΟΚ σε δηλώσεις του το στο ΒΗΜΑ FM υποστήριξε πως πρέπει να συγκροτηθεί μια ευρύτερη παράταξη φιλοευρωπαϊκού προσανατολισμού με συγκεκριμένα χαρακτηριστικά και πρόσθεσε πως όσες πολιτικές δυνάμεις διέπονται από τις παραπάνω αρχές θα έπρεπε να κατέβουν μαζί στις ευρωεκλογές. «Δεν έχω αντίρρηση αν βάζετε σε αυτή τη σκέψη ΠΑΣΟΚ και ΝΔ μαζί», τόνισε ο πρώην υπουργός.

Η απάντηση του ΠΑΣΟΚ δια μέσου του εκπρόσωπο τύπου του κόμματος δεν άργησε να έρθει. «Λέτε να στεναχωρηθεί πολύ ο Θόδωρος που δεν θα κατέβουμε με τη ΝΔ στις ευρωεκλογές;Η νέα έμπνευση του Θόδωρου είναι μετά το ταξίδι στη Κίνα!» έγραψε ο κ. Κωνσταντινόπουλος στο Twitter.

 

πηγή: iefimerida.gr

Σχόλια

Πολιτική

Περισσοτερα στην κατηγορια Πολιτική

Copyright © 2015-2016 Clevernews

Share via
Copy link