Ελλάδα

ΠΑΣΟΚ και ΝΔ ζητούν να μπει ο Βαρουφάκης στο κάδρο της Εξεταστικής Επιτροπής

ΠΑΣΟΚ και ΝΔ ζητούν να μπει ο Βαρουφάκης στο κάδρο της Εξεταστικής Επιτροπής

Κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης της Εξεταστικής Επιτροπής για τα Μνημόνια ΠΑΣΟΚ και Νέα Δημοκρατία ζήτησαν να μπει στο κάδρο της εξεταστικής και ο υπουργός Οικονομικών Γιάνης Βαρουφάκης.

Μάλιστα ο εκπρόσωπος του ΠΑΣΟΚ Ανδρέας Λοβέρδος σημείωσε ότι παρά το γεγονός η εξεταστική θα εξετάσει την περίοδο από το 2009 μέχρι και σήμερα οι αναφορές προς το πρόσωπο του Γιάνη Βαρουφάκη θα είναι καθημερινές.

«Οι αναφορές από εμάς στη παρούσα περίοδο θα είναι συνεχείς. Το ξέρω ότι έχετε την πλειοψηφία και θα αρνηθείτε την διερεύνηση. Όμως οι αναφορές θα είναι συνεχείς. Πώς να μην είναι όταν σήμερα ο Υπουργός Οικονομικών είπε τραγικά πράγματα για το PSI;Για τον Υπουργό αυτόν οι μομφές από τον ίδιο τον Αλέξη Μητρόπουλο ήταν σαφείς. Δεν θα κάνουμε αναφορά σε αυτά; Δεν θα κάνουμε αναφορά σε έναν πολιτικό ο οποίος ζημιώνει τη χώρα κάθε μέρα; Αφού κάνατε το λάθος να ανοίξετε τώρα την εξεταστική τότε θα αναφέρουμε κάθε μέρα τον Βαρουφάκη» τόνισε ο κύριος Λοβέρδοςμιλώντας προς στους βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ.

Υπερ αυτής της άποψης τάχθηκε και ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας Μάκης Βορίδης ο οποίος αμέσως μετά τον Ανδρέα Λοβέρδο πήρε το λόγο λέγοντας ότι «Τώρα που θα ψηφιστεί το τρίτο Μνημόνιο από την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ, μοιραία η εξεταστική Επιτροπή θα ασχοληθεί και με αυτό. Δεν είναι δυνατόν να μην το διερευνήσει».

Σχόλια

Περισσοτερα στην κατηγορια Ελλάδα

Copyright © 2015-2016 Clevernews