Ελλάδα

ΠΑΣΟΚ: Να πάρει ξεκάθαρη θέση ο ΣΥΡΙΖΑ για τη δήλωση της Ρ. Μακρή

ΠΑΣΟΚ: Να πάρει ξεκάθαρη θέση ο ΣΥΡΙΖΑ για τη δήλωση της Ρ. Μακρή

Το γραφείο Τύπου του ΠΑΣΟΚ με ανακοίνωσή του καλεί τον ΣΥΡΙΖΑ να πάρει ξεκάθαρη θέση αναφορικά με τη δήλωση της Ραχήλ Μακρή.«Καλούμε τον ΣΥΡΙΖΑ να ξεκαθαρίσει επίσημα επιτέλους αν υιοθετεί ή απορρίπτει τις δηλώσεις της κυρίας Ρ. Μακρή. Δηλώσεις στις οποίες η ίδια σήμερα επιμένει»επισημαίνεται  στην ανακοίνωση της Χαριλάου Τρικούπη.

Αναλυτικότερα:

«Δεν μπορεί να συνεχίζεται η «αβάσταχτη ελαφρότητα» στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ, όταν η χώρα έχει να αντιμετωπίσει σοβαρά ανοιχτά θέματα στην ρευστότητα της οικονομίας, με άμεσες κοινωνικές επιπτώσεις. Καλούμε τον ΣΥΡΙΖΑ να ξεκαθαρίσει επίσημα επιτέλους αν υιοθετεί ή απορρίπτει τις δηλώσεις της κυρίας Ρ. Μακρή.

Δηλώσεις στις οποίες η ίδια σήμερα επιμένει. Αν ο ΣΥΡΙΖΑ τις υιοθετεί, τότε χρειάζεται απάντηση από την Τράπεζα της Ελλάδος και την Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα. Αν όχι, ας φροντίσει για τον Πύργο της Βαβέλ των στελεχών του. Εμείς υπενθυμίζουμε ότι οι Κεντρικές Τράπεζες εκτυπώνουν μόνο όσα χαρτονομίσματα επιτρέπει ή εντέλλει η Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα. Τα άλλα που δηλώνει η υποψήφια του ΣΥΡΙΖΑ, είναι απλώς προτάσεις ΠΛΑΣΤΟΓΡΑΦΙΑΣ ΝΟΜΙΣΜΑΤΟΣ».

Σχόλια

Ελλάδα

Περισσοτερα στην κατηγορια Ελλάδα

Copyright © 2015-2016 Clevernews