Κόσμος

ΠΑΣΟΚ: Ο ΣΥΡΙΖΑ εμπορεύεται την αγωνία του ελληνικού λαού

ΠΑΣΟΚ: Ο ΣΥΡΙΖΑ εμπορεύεται την αγωνία του ελληνικού λαού

Από το Γραφείο Τύπου του ΠΑΣΟΚ, σχετικά με τα όσα υποστήριξε ο Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Τσίπρας κατά τη διάρκεια της εμφάνισής του στην 78η ΔΕΘ, εκδόθηκε η ακόλουθη ανακοίνωση:

«Στις εμφανίσεις του  στη Θεσσαλονίκη  ο κ. Τσίπρας προσπάθησε να κρύψει πίσω από την οξύτητα των εκφράσεων του, το πολιτικό κενό των θέσεων του.

Από τη μια θέλει πρωτογενές πλεόνασμα, ενώ από την άλλη δεν θέλει καμία αλλαγή στο κράτος. Από τη μια θέλει να εκταμιευθεί όλο το  δάνειο που παίρνει η Ελλάδα στο πλαίσιο της δανειακής σύμβασης με  τους εταίρους της, ενώ από την άλλη εξαγγέλλει μονομερή καταγγελία αυτής της δανειακής σύμβασης!

Το δίλημμα,  ήταν και  είναι, ανάμεσα στην δύσκολη αλήθεια που οδηγεί στην  έξοδο από το μνημόνιο  και  τα εύκολα και  επικίνδυνα ψέματα που οδηγούν σε ακόμη βαθύτερη κρίση.

Εμείς ακολουθήσαμε από την αρχή τον δύσκολο, αλλά ασφαλή δρόμο και κάποιοι μας  συνάντησαν καθ’ οδόν.

Η ηγετική ομάδα του  ΣΥΡΙΖΑ, παρά τις κατά καιρούς προσπάθειες της να φανεί σοβαρή και υπεύθυνη στο εξωτερικό, κάνει το μόνο που ξέρει, το μόνο που πιστεύει: εμπορεύεται πολιτικά την  αγωνία του ελληνικού λαού και θέτει σε κίνδυνο τις σκληρές θυσίες των τελευταίων ετών».

 

πηγή: newpost.gr

Σχόλια

Κόσμος

Περισσοτερα στην κατηγορια Κόσμος

Copyright © 2015-2016 Clevernews