Πολιτική

ΠΑΣΟΚ: Ο Τσίπρας ξεπέρασε κάθε όριο χυδαιότητας και συκοφαντίας

ΠΑΣΟΚ: Ο Τσίπρας ξεπέρασε κάθε όριο χυδαιότητας και συκοφαντίας

Την ώρα που η πατρίδα  μας διαμορφώνει τις προϋποθέσεις της οριστικής εξόδου από την κρίση, της μετάβασης από την ύφεση στην ανάπτυξη και της ανάσχεσης της ανεργίας, ο κ. Τσίπρας επιμένει μονότονα να επενδύει στο σενάριο της εθνικής καταστροφής, αναφέρει σε ανακοίνωσή του το ΠΑΣΟΚ, σχολιάζοντας την ομιλία του Αλέξη Τσίπρα στην Κεντρική Επιτροπή του ΣΥΡΙΖΑ. Το ΠΑΣΟΚ κατηγορεί το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης ότι μοναδικό του κριτήριο είναι οι φτηνές αλλά μάταιες  μικροκομματικές επιδιώξεις που ούτε τους βγήκαν ούτε θα τους βγουν και καταλογίζει στην ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ χυδαίο συκοφαντικό λόγο που λειτουργεί διχαστικά με πρώτο στόχο και πάλι το ΠΑΣΟΚ.

Η εμπάθεια τους κατά του προέδρου του ΠΑΣΟΚ, που ορθά τον θεωρούν ως το βασικό αντίπαλο του επικίνδυνου πολιτικού και εθνικού τους τυχοδιωκτισμού, τους τυφλώνει και τους κάνει να ξεπερνούν κάθε όριο χυδαιότητας και ωμής συκοφαντίας  εν  ψυχρώ, εν  γνώσει της αναλήθειας αυτών που λένε», τονίζει το ΠΑΣΟΚ και καλεί τον Αλέξη Τσίπρα προσωπικά και  όσα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ  κινούνται στο ίδιο μαύρο μοτίβο «να ανακαλέσουν τις αθλιότητες που ενσυνείδητα λένε σε σχέση με τα ναυπηγεία και τα υποβρύχια.

Τους επισημαίνουμε, για μια ακόμη φορά, ότι μετά από στελέχη της ομάδας Τσοχατζόπουλου τώρα  υιοθετούν και υποστηρίζουν τις αρχικές αμαρτωλές συμβάσεις, ακόμη και τα περιβόητα αντισταθμιστικά οφέλη που λειτούργησαν ως αγωγοί υπόπτων πληρωμών. Δεν είναι η πρώτη φορά που εμπλέκονται σε γκρίζες καταστάσεις για να επιτεθούν στον μόνιμο στόχο τους, τον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ. Τίποτα δυστυχώς δεν διδάχθηκαν, σημειώνεται, μεταξύ άλλων, στην ανακοίνωση.

 

 

 

πηγή: newpost.gr

Σχόλια

Πολιτική

Περισσοτερα στην κατηγορια Πολιτική

Copyright © 2015-2016 Clevernews