Ελλάδα

Το ΠΑΣΟΚ θα ψηφίσει Πρόεδρο της Βουλής

Το ΠΑΣΟΚ θα ψηφίσει Πρόεδρο της Βουλής

Με ανακοίνωση που εξέδωσε το Γραφείο Τύπου του ΠΑΣΟΚ ανακοινώνει ότι η Κοινοβουλευτική Ομάδα στην σημερινή της συνεδρίαση αποφάσισε να ψηφίσει την Ζωή Κωνσταντοπούλου για Πρόεδρο της Βουλής. Επιπλέον, αναφέρει ότι γραμματέας της ΚΟ εξελέγη ο Λεωνίδας Γρηγοράκος, ενώ κάνει γνωστό ότι θα καταψηφίσει την πρόταση εμπιστοσύνης.

Αναλυτικά η ανακοίνωση

«Η ΚΟ του ΠΑΣΟΚ, μετά από πρόταση του Προέδρου της, Ευάγγελου Βενιζέλου, αποφάσισε να ψηφίσει στη διαδικασία εκλογής του νέου Προέδρου της Βουλής την προτεινόμενη από τον ΣΥΡΙΖΑ κ. Ζωή Κωνσταντοπούλου προκειμένου:

– Να σηματοδοτήσει την ανάγκη σεβασμού της κοινοβουλευτικής δεοντολογίας

– Να υπογραμμίσει την ανάγκη και να εκφράσει την ευχή η νέα Πρόεδρος της Βουλής να κινηθεί στο επίπεδο του αξιώματός της, υπερβαίνοντας τους οιωνούς της προηγούμενης κοινοβουλευτικής περιόδου. Γραμματέας της ΚΟ του ΠΑΣΟΚ εξελέγη ομόφωνα ο βουλευτής Λακωνίας Λεωνίδας Γρηγοράκος. Με απόφαση του Προέδρου του ΠΑΣΟΚ, Ευάγγελου Βενιζέλου, διευθυντής της ΚΟ τοποθετήθηκε ο μέχρι πρότινος γραμματέας της ΚΟ Παναγιώτης Ρήγας.

Η ΚΟ του ΠΑΣΟΚ, μετά από σχετική εισήγηση του Προέδρου της αποφάσισε ομόφωνα να καταψηφίσει την πρόταση εμπιστοσύνης, με το πολιτικό σκεπτικό που ανέπτυξε ο κ. Βενιζέλος στην ομιλία του κατά την κοινή συνεδρίαση του Πολιτικού Συμβουλίου και της Κοινοβουλευτικής Ομάδας και στην τελευταία τηλεοπτική του συνέντευξη».

Σχόλια

Ελλάδα

Περισσοτερα στην κατηγορια Ελλάδα

Copyright © 2015-2016 Clevernews