Ελλάδα

Παυλόπουλος:»Ο λαός θα δείξει ωριμότητα»

Παυλόπουλος:»Ο λαός θα δείξει ωριμότητα»

Ο πρόεδρος της Δημοκρατίας Προκόπης Παυλόπουλος, κατά τη διάρκεια του διαλόγου που είχε στις κάμερες με τον πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας Αντώνη Σαμαρά είπε τα εξής:

«Την άλλη Κυριακή ο Ελληνικός Λαός θα αποδείξει για άλλη μια φορά ότι στις κρίσιμες ώρες δείχνει την μεγαλύτερη ωριμότητα και αποφασιστικότητα. H πορεία της χώρας στην Ευρώπη και στην Ευρωζώνη πρέπει να μείνει αδιατάρακτη. Aυτό δεν μπορεί να γίνει παρά μόνο από την κοινή προσπάθεια όλων, που τώρα είναι περισσότερο από ποτέ αναγκαία. Aυτό το διακύβευμα, το γνωρίζει πολύ καλά και ο ελληνικός λαός».

Από την άλλη πλευρά ο αρχηγός της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης Αντώνης Σαμαράς επανέλαβε σε όλους τους τόνους ότι η υπεράσπιση της θέσεως της χώρας στην καρδιά της Ευρώπης θεωρείται «κόκκινη γραμμή» για την Νέα Δημοκρατία ενώ επεσήμανε ότι «είναι μια θέση, η οποία, πραγματικά στηρίζει την ίδια την ύπαρξη της Ελλάδος».

Ακόμη πρόσθεσε ότι γνωρίζει πως και ο κύριος Παυλόπουλος συμφωνεί με αυτή την θέση, συνέχισε λέγοντας «οφείλω, όμως, να σας πω ότι αυτή τη στιγμή η υπεράσπιση αυτής της εθνικής θέσης γίνεται όλο και πιο δύσκολη και η ¨κόκκινη γραμμή¨ βρίσκεται σε άμεσο κίνδυνο» ενώ κατέληξε λέγοντας ότι «γι’ αυτόν τον λόγο θέλησα να σας δω σήμερα και επ΄αυτού να συζητήσουμε».

Σχόλια

Ελλάδα

Περισσοτερα στην κατηγορια Ελλάδα

Copyright © 2015-2016 Clevernews