Κόσμος

Πέντε άνθρωποι τραυματίστηκαν από πυρά αγνώστων στη Μινεάπολη

Πέντε άνθρωποι τραυματίστηκαν από πυρά αγνώστων στη Μινεάπολη

Πέντε άνθρωποι τραυματίστηκαν από πυρά στη Μινεάπολη, στις βόρειες ΗΠΑ, ανακοίνωσε σήμερα μέσω Twitter η αστυνομία και τα τοπικά μέσα ενημέρωσης διευκρινίζουν ότι τα πυρά σημειώθηκαν κατά τη διάρκεια διαδήλωσης, μετά τον θάνατο ενός μαύρου άνδρα από την αστυνομία.

Η αστυνομία ανακοίνωσε ότι αναζητεί “τρεις λευκούς άνδρες” αφότου “πέντε άνθρωποι είχαν αποτελέσει τον στόχο των πυρών” όχι μακριά από τις εγκαταστάσεις της αστυνομίας. Τα πρόσωπα αυτά “νοσηλεύονται με τραύματα που δεν θέτουν σε κίνδυνο τη ζωή τους”, διευκρίνισε η αστυνομία.

Την Κυριακή, 16 άνθρωποι τραυματίστηκαν κατά τη διάρκεια πυροβολισμών στη Νέα Ορλεάνη ενώ παρίσταντο σε μια συγκέντρωση για τη διεξαγωγή της οποίας δεν είχε δοθεί άδεια από τις αρχές, σε γειτονιά της πόλης αυτής της Λουϊζιάνας, στις νότιες ΗΠΑ.

Εκατοντάδες άνθρωποι είχαν συγκεντρωθεί στη γειτονιά για τα γυρίσματα ενός μουσικού βίντεο, όταν πυρά ξέσπασαν κατά την άφιξη της αστυνομίας, η οποία είχε σπεύσει στο σημείο για να απαγορεύσει τη συγκέντρωση.

Η συγκέντρωση δεν είχε οργανωθεί από πριν, ούτε είχε δοθεί άδεια από τις αρχές για τη διεξαγωγή της. Η αστυνομία πήγε στο σημείο αυτό όταν τουλάχιστον δύο ύποπτοι άρχισαν να πυροβολούν για άγνωστους λόγους ανάμεσα στον κόσμο, διευκρίνισε η αστυνομία.

Σχόλια

Κόσμος

Περισσοτερα στην κατηγορια Κόσμος

Copyright © 2015-2016 Clevernews