Κοινωνία

Πέταξε κουτάβι από το μπαλκόνι

Πέταξε κουτάβι από το μπαλκόνι

Ποινή φυλάκισης 8 μηνών με τριετή αναστολή επέβαλε την Τρίτη το Τριμελές Πλημμελειοδικείου Ξάνθης σε ιδιοκτήτη ενός κουταβιού το οποίο πέταξε από το μπαλκόνι του σπιτιού του, με αποτέλεσμα αυτό να βρει φρικτό θάνατο.

 

Σύμφωνα με ρεπορτάζ τοπικής εφημερίδας, μια γυναίκα είδε με τα μάτια της το αποτρόπαιο συμβάν, ενώ περίμενε επί της οδού Περικλέους μέσα σε σταθμευμένο αμάξι τους γονείς της.

 

Όπως κατέθεσε η ίδια στην αίθουσα του δικαστηρίου είδε έναν νεαρό άντρα να πετά το ζώο στο έδαφος από το μπαλκόνι, ενώ στη συνέχεια το μετέφερε η ίδια στο φιλοζωικό σωματείο της Ξάνθης, ωστόσο το άτυχο κουτάβι δεν κατάφερε να κρατηθεί στη ζωή και ξεψύχησε λίγες ημέρες μετά.

 

Συγγενικό πρόσωπο του δράστη κατέθεσε επίσης στην αίθουσα του Δικαστηρίου αναφέροντας μεταξύ άλλων πως το σκυλάκι ξέφυγε από τα χέρια του νεαρού – τότε σπουδαστή της Εκκλησιαστικής Σχολής – και πως ο ίδιος δεν είχε πρόθεση να το βλάψει ή να το βασανίσει.

 

Ωστόσο, η έδρα δεν αναγνώρισε κανένα ελαφρυντικό στον δράστη κρίνοντάς τον ένοχο και επιβάλλοντάς του ποινή φυλάκισης 8 μηνών με αναστολή.

 

ΠΗΓΗ: thrakitoday.com

Σχόλια

Κοινωνία

Περισσοτερα στην κατηγορια Κοινωνία

Copyright © 2015-2016 Clevernews