Μουσική

Πέτρος Γαϊτάνος: «Πού ναι τα χρόνια»

Πέτρος Γαϊτάνος: «Πού ναι τα χρόνια»

Τα μεγάλα τραγούδια του Σταύρου Κουγιουμτζή και επιλογές από την προσωπική του δισκογραφία θα ερμηνεύσει ο Πέτρος Γαϊτάνος στο Μουσικό Προαύλιο στο Badminton την Παρασκευή 6 Σεπτεμβρίου.

Ο Πέτρος Γαϊτάνος έρχεται στο Μουσικό Προαύλιο για να ερμηνεύσει  χαρακτηριστικές στιγμές της προσωπικής του δισκογραφίας και τα μεγάλα τραγούδια του Σταύρου Κουγιουμτζή (1932 – 2005).

Τραγούδια όπως τα «Ένας κόμπος η χαρά μου», «Ήσουν ωραία», «Κάπου νυχτώνει», «Μη μου θυμώνεις μάτια μου», «Να ’τανε το 21», «Ο ουρανός φεύγει βαρύς», «Πού ’ναι τα χρόνια», «Στα χρόνια της υπομονής», κ.ά. Τραγούδια που είναι ο θρίαμβος του καλού ελληνικού τραγουδιού.

Ο Πέτρος Γαϊτάνος από την πρώτη του κιόλας εμφάνιση στο χώρο της δισκογραφίας, κατάφερε να ξαφνιάσει με τον ήχο της φωνής του. Οι πρώτες του εμφανίσεις δημιούργησαν ένα πιστό πυρήνα θαυμαστών. Δίκαια, γιατί από τα πρώτα του βήματα έδειξε τις τεχνικές και εκφραστικές του δυνατότητες.

Με βαθύ σεβασμό κατάφερε να αποδώσει μεγάλες στιγμές από τη θρησκευτική και την κοσμική παράδοση. Ερμηνείες όπου η παράδοση κρατά τη διαχρονική της γοητεία ενώ ταυτόχρονα ακούγεται φρέσκια και ολοζώντανη.

Κατά συνέπεια και σε αυτή της συναυλία, δεν θα λείψουν κομμάτια της παραδοσιακής μας μουσικής.

Ώρα έναρξης: 21:00

Γενική είσοδος: 15€ – Φοιτητικό, ανέργων: 10€

Θέατρο BADMINTON- Αύλειος χώρος

 

Σχόλια

Περισσοτερα στην κατηγορια Μουσική

Copyright © 2015-2016 Clevernews