Ενδιαφέροντα

Ποια στιγμή της ημέρας είναι πιο πιθανή η απιστία;

Ποια στιγμή της ημέρας είναι πιο πιθανή η απιστία;

Όπως ακριβώς συμβαίνει με το φαγητό μας, έτσι γίνεται και στην περίπτωση του sex: το πρωί, ξυπνάμε αποφασισμένοι να διατηρήσουμε μια υγιεινή διατροφή και έτσι τρώμε ένα σωστό πρωινό, με φρούτα, δημητριακά, γάλα και ό,τι άλλο περιέχει πολλά θρεπτικά συστατικά και λίγα λιπαρά.

sexy-zeygari-570Όσο όμως η ημέρα περνάει, όλο και περισσότερες αφορμές βρίσκονται για να παρεκκλίνουμε από τον στόχο μας, κάνοντας ατασθαλίες και παραστρατήματα από το διατροφικό μας πλάνο, ώσπου έρχεται η ώρα που σχολάμε από τη δουλειά μας και αφού επιστρέψουμε σπίτι μας, είμαστε έτοιμοι να ορμήσουμε στο ψυγείο.

σεξΜια παρόμοια κατάσταση συμβαίνει και με την περίπτωση του σeξ, καθώς, σύμφωνα με έρευνες, αποδείχτηκε ότι ενώ τα πρωινά έχουμε την τάση να δείχνουμε τον καλύτερό μας εαυτό, όσο ο χρόνος περνά και πλησιάζουμε στο απόγευμα, απομακρυνόμαστε από το αρχικό πλάνο της… αγιότητας και κατευθυνόμαστε προς ολοταχώς στην αμαρτία.

Οι απογευματινές ώρες είναι λοιπόν οι πιο επικίνδυνες για την απιστία και για κάθε είδους παραστράτημα, και όχι οι βραδινές, όπως οι περισσότεροι από εμάς πιστεύαμε.

 

Σχόλια

Ενδιαφέροντα

Περισσοτερα στην κατηγορια Ενδιαφέροντα

Copyright © 2015-2016 Clevernews