Επιστημονικά

Ποιοι άνδρες ανησυχούν για το μέγεθος των προσόντων τους;

Ποιοι άνδρες ανησυχούν για το μέγεθος των προσόντων τους;

Μπορεί το μέγεθος των προσόντων του άνδρα να αποτελεί θέμα ταμπού  αλλά νεότερη έρευνα που πραγματοποιήθηκε απέδειξε ότι πολλούς άνδρες τους απασχολεί αυτό το ζήτημα  αν και διστάζουν να το συζητήσουν ακόμη και με το έτερο ήμισυ. Ωστόσο  όσοι ανησυχούν περισσότερο οι ανησυχίες τους δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα.

Ερευνητές του King’s College London διαπίστωσαν σε μελέτη που πραγματοποίησαν σε δείγμα 175 ανδρών  ότι υπήρχαν άνδρες οι οποίοι ανησυχούσαν για το μέγεθος του ανδρισμού τους παρότι το πραγματικό μήκος τους  ήταν μεγάλο, καθώς και άνδρες με μικρότερο μήκος, οι οποίοι όμως δεν είχαν καμιά ανησυχία για αυτό.

Ένα ακόμη στοιχείο που παρατήρησαν οι ερευνητές ήταν  τη μεγαλύτερη ανησυχία για αυτό το θέμα είχαν οι άνδρες μεγαλύτερης ηλικίας καθώς και οι ομοφυλόφιλοι.

 

 τρόμος η μεζούρα

Όπως δήλωσε ο επικεφαλής της έρευνας   Dr David Veale  το μέγεθος της ανησυχίας ενός άνδρα για το συγκεκριμένο ζήτημα εξαρτάται πολύ λιγότερο από το τι λέει η μεζούρα και περισσότερο από τις εμπειρίες του με κυριότερη από τις οποίες να έχει δεχθεί υποτιμητικά σχόλια ως έφηβος από συνομηλίκους τους ή να έχει δεχθεί επικριτικά σχόλια από κάποια πρώην σύντροφό του.

Να σημειωθεί ωστόσο ότι η έρευνα ήταν μικρή. Σ’ αυτήν συμμετείχαν 173 άνδρες οι οποίοι συμπλήρωσαν ερωτηματολόγια αναφορικά με την εικόνα του σώματός τους, την στυτική τους λειτουργία και την ανησυχία τους για το μέγεθος του πέους τους, εκ των οποίων οι 46 συμφώνησαν να μετρήσουν κιόλας τα γεννητικά τους όργανα σε χαλαρή κατάσταση και σε στύση.

 

πηγή: iatropedia.gr

Σχόλια

Επιστημονικά

Περισσοτερα στην κατηγορια Επιστημονικά

Copyright © 2015-2016 Clevernews