Κοινωνία

Ποιοι σταθμοί του Μετρό θα κλείσουν λόγω εργασιών

Ποιοι σταθμοί του Μετρό θα κλείσουν λόγω εργασιών

Εκτός λειτουργίας θα βρίσκονται από σήμερα στις 22.00 έως τη λήξη της κυκλοφορίας και αύριο Σάββατο από την έναρξη της κυκλοφορίας έως τις 07.00 οι σταθμοί του μετρό «Αιγάλεω», «Ελαιώνας» και «Κεραμεικός» λόγω τεχνικών εργασιών. Ειδικότερα, τα παραπάνω χρονικά διαστήματα οι συρμοί θα τερματίζουν τα δρομολόγιά τους στον σταθμό «Μοναστηράκι» και η εξυπηρέτηση του κοινού θα γίνεται από την προσωρινή κυκλική λεωφορειακή γραμμή Χ50 «ΣΤ. Σύνταγμα – ΣΤ. Αιγάλεω», η οποία και θα έχει αφετηρία την οδό Όθωνος στον δήμο Αθηναίων.

Η γραμμή θα πραγματοποιεί τις παρακάτω στάσεις:

«Ομόνοια- Μενάνδρου» επί της Πειραιώς, μεταξύ Ζήνωνος και Μενάνδρου.

«Σίδερα» επί της Ιεράς Οδού, μεταξύ Λεωνίδου και Μεγ. Αλεξάνδρου (εξυπηρέτηση σταθμού «Κεραμεικός»).

«Αμαξοστάσιο Δήμου» επί της Ιεράς Οδού, μεταξύ Εμ. Παππά και Νάξου (εξυπηρέτηση σταθμού «Ελαιώνας»).

«Σμύρνης» για επιβίβαση- αποβίβαση, επί της οδού Δημαρχείου, μεταξύ Σμύρνης και Ιεράς Οδού (εξυπηρέτηση σταθμού «Αιγάλεω»).

«Αμαξοστάσιο Δήμου» επί της Ιεράς Οδού, μεταξύ εν. Νάξου και Εμ. Παππά (εξυπηρέτηση σταθμού «Ελαιώνας»).

«Σίδερα» επί της Ιεράς Οδού, μεταξύ Τριπτολέμου και Ιάκχου (εξυπηρέτηση σταθμού «Κεραμεικός»).

«Ομόνοια- Σωκράτους» επί της Πειραιώς, μεταξύ Γερανίου και Σωκράτους.

Στην κατεύθυνση από Αιγάλεω προς Σύνταγμα, το πρώτο και το τελευταίο δρομολόγιο την Παρασκευή 15/11/2013 από τη στάση «Σμύρνης» θα είναι στις 22:00 και 02:10 (πρωί Σαββάτου) αντίστοιχα, ενώ το πρώτο και το τελευταίο δρομολόγιο το Σάββατο 16/11/2013 θα είναι στις 05:30 και 07:00 αντίστοιχα.

Στην κατεύθυνση από Σύνταγμα προς Αιγάλεω, το πρώτο και το τελευταίο δρομολόγιο την Παρασκευή από την Αφετηρία «Οδός Όθωνος» θα είναι στις 22:00 και 02:25 (πρωί Σαββάτου) αντίστοιχα, ενώ το πρώτο και το τελευταίο δρομολόγιο το Σάββατο θα είναι στις 05:45 και 07:00 αντίστοιχα.

Οι εργασίες γίνονται στο πλαίσιο της ένταξης του τμήματος της επέκτασης από τον σταθμό «Αιγάλεω» έως τον σταθμό «Αγία Μαρίνα» στο λειτουργικό δίκτυο του μετρό.

 

 

πηγή: iefimerida.gr

Σχόλια

Κοινωνία

Περισσοτερα στην κατηγορια Κοινωνία

Copyright © 2015-2016 Clevernews

Share via
Copy link