Γνώμες

Ποιον Άντρα θα Ξεμυαλίσεις!

Ποιον Άντρα θα Ξεμυαλίσεις!

Ποιος άντρας σε έχει βάλει ερωτικά στο μάτι; Γιατί υπάρχει περίπτωση να σε βρει ένας έρωτας όλο γλύκα, εκεί που δεν το περιμένεις; Το ξέρεις, ότι εσύ μπορεί να πηγαίνεις για τα ψώνια σου ή στη δουλειά σου, και κάποιος να καίγεται που σε βλέπει στον δρόμο; Το ξέρεις ότι μπορεί, αυτήν τη στιγμή, να κάνει πρόβες πώς θα σου μιλήσει, τι θα σου πει, πώς θα σε κατακτήσει; Το ξέρεις ότι, μπορεί ο έρωτάς σου, που πεθαίνεις γι’ αυτόν, να είναι την ίδια κατάσταση; Πάμε να δούμε ποιον θα ξεμυαλίσεις και γιατί, αυτό το φθινόπωρο!

 

Οι άντρες αυτή τη στιγμή, όλων των ζωδίων, κάτω από πολύ ισχυρές πλανητικές όψει και κυριαρχίες, έχουν νιώσει ότι κάτι δυνατό έρχεται. Το ξέρουν. Άραγε, εσύ το ξέρεις; Έχεις δει τα σημάδια; Περνάμε από φαινόμενο σε φαινόμενο, και όλα έχουν να κάνουν με τον έρωτα! Είχαμε το τρίγωνο της Αφροδίτης με τον Κρόνο, που έκανε τους άντρες να σκεφτούν τον γάμο, ίσως και για πρώτη φορά στη ζωή τους! Και τώρα, έχουμε το δυνατό τετράγωνο του Άρη με την Αφροδίτη. Και πάντα, πάντα, να μην το ξεχνάμε αυτό, με τον Δία στον Καρκίνο, να φέρνει τάση για μεγάλο έρωτα, και τον Ήλιο στον Ζυγό να επιμένει ότι ο έρωτας είναι δικαίωμα. Τα ζώδια της Φωτιάς, που κυριαρχούνται από τον Ήλιο, τον Άρη και τον Δία, είναι αυτή τη στιγμή το hot spot του ζωδιακού. Αλλά κανένα ζώδιο δεν μένει εκτός, είναι δεδομένο. Σε όποιο ζώδιο και αν ανήκεις, τα άστρα λένε ότι σύντομα θα πέσεις σε μια αγκαλιά . Ποιος άντρα θα σου την ανοίξει, ας δούμε!

 

Είναι πολύ πιθανόν να τα βρεις με τον πρώην σου!

 

Επιμένουμε σε αυτό, και έχει να κάνει με τον Δία που είναι στον καρκίνο. Ο Καρκίνος αγαπάει την επανασύνδεση . Μπορεί να φέρνει χωρισμό, αλλά όχι για πάντα. Λατρεύει τις μόνιμες σχέσεις. Και επειδή τον πόνο του χωρισμού τον ξέρει, υποχρεώνει, μέσω του Δία, τους άντρες να επιστρέψουν στην αγάπη τους. Να είσαι έτοιμη για μια όμορφη και πολύ τρυφερή και ζεστή επανασύνδεση. Τίποτα δεν έχει τελειώσει στη σχέση σου!

 

Είναι πολύ πιθανό, να τα φτιάξεις με καθηγητή σου!

 

Σου φαίνεται τρελό; Και όμως, είναι ένα ερωτικό σενάριο με πολλές, πάρα πολλές πλανητικές πιθανότητες. Πάλι λόγω του Δία. Είναι επεκτατικός ο Δίας και τολμηρός, αλλά όταν είναι στον Καρκίνο βγάζει πολύ τρυφερότητα σε όσους έχει δίπλα του, κοντά του, επειδή η σχέση καθηγητή μαθήτριας είναι πολύ οικεία, είναι πιθανόν να φύγουν οι αναστολές και οι ντροπές και να γίνετε ζευγάρι! Είσαι έτοιμη για κάτι τέτοιο; Μπορεί να είναι ο κανονικός καθηγητής, ο γυμναστής από το γυμναστήριο, ο καθηγητής της μουσικής, του προγραμματισμού, πάντως καθηγητής σου!

 

Είναι πολύ πιθανόν να τα φτιάξεις με άνθρωπο που έχετε μακρινή συγγένεια!

 

Και πάλι, λόγω του Δία από τον Καρκίνο! Που είπαμε, ότι κοιτάζει γύρω του, στην αυλή του, στους ήδη γνωστούς του ανθρώπους για να ερωτευτεί. Πολύ δυνατό σενάριο και αυτό, με πάρα πολλές πιθανότητες, να φτάσει στα άκρα, δηλαδή σε γάμο! Θα έχει, όπως είναι φυσικό, παθιασμένη τροπή, με ξαφνικό και έντονο συναίσθημα! Έρωτας που θυμίζει ταινία με τους ερωτευμένους να ζουν για πάντα μαζί!

 

 

πηγή: oroskopos.tv

Σχόλια

Γνώμες

Περισσοτερα στην κατηγορια Γνώμες

Copyright © 2015-2016 Clevernews