Πολιτική

Πυρά ΠΑΣΟΚ κατά Τσίπρα για τα ναυπηγεία Σκαραμαγκά

Πυρά ΠΑΣΟΚ κατά Τσίπρα για τα ναυπηγεία Σκαραμαγκά

Νέα απάντηση της Χαριλάου Τρικούπη. Το γάντι της Κουμουνδούρου σηκώνει το ΠΑΣΟΚ, απαντώντας εκ νέου στο σχόλιο του ΣΥΡΙΖΑ αναφορικά με τα ναυπηγεία Σκαραμαγκά. «Εξαιρετικά αποκαλυπτική είναι πράγματι η απάντηση του Γραφείου Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ στο σχόλιο του Γραφείου Τύπου του ΠΑΣΟΚ για την ερώτηση του κ. Τσίπρα σε σχέση με τα ναυπηγεία Σκαραμαγκά.

Αποκαλύπτεται ότι την ερώτηση του κ. Τσίπρα την έχουν προφανώς υπαγορεύσει οι συνεργάτες του κ. Τσοχατζόπουλου που στεγάζει πολιτικά ο ΣΥΡΙΖΑ» σημειώνει η Χαριλάου Τρικούπη, τονίζοντας ότι «αποκαλύπτεται πλέον ότι οι παρεμβάσεις του κ. Τσίπρα σε σχέση με τα ναυπηγεία Σκαραμαγκά υπερασπίζονται τις αρχικές αμαρτωλές συμβάσεις. Φτάνει στο σημείο ο κ. Τσίπρας να υπερασπιστεί τα αντισταθμιστικά οφέλη ως αγωγό δωροδοκιών».

«Αν ο Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ θέλει να μιλήσουμε για τη σύμβαση του 2010 και τον σχετικό νόμο που ψήφισε η Βουλή και εκτέλεσε η Κυβέρνηση καθώς και για το τι μεσολάβησε μετά, μπορούμε να το κάνουμε στη Βουλή με κάθε λεπτομέρεια» υπογραμμίζει το ΠΑΣΟΚ, καταλήγοντας: «Αυτό που είναι ενδιαφέρον πάντως, είναι ότι το 2010 ο εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ στην αρμόδια Κοινοβουλευτική Επιτροπή και στην Ολομέλεια δεν έθεσε κανένα από τα θέματα αυτά, τα οποία τώρα θέτει οψίμως, σε αντίθεση με τους εργαζόμενους και δίνοντας την εντύπωση ότι εφάπτεται με πολύ ύποπτους επιχειρηματικούς κύκλους».

 

πηγή: thepaper.gr

Σχόλια

Πολιτική

Περισσοτερα στην κατηγορια Πολιτική

Copyright © 2015-2016 Clevernews