Ελλάδα

Πυρκαγιές σε Μαγούλα, Ρόδο και Ηλεία

Πυρκαγιές σε Μαγούλα, Ρόδο και Ηλεία

Σε εξέλιξη βρίσκονται πυρκαγιές που ξέσπασαν στην περιοχή Μαγούλα Αττικής, στη Ρόδο και στην Ηλεία.Συγκεκριμένα, πυρκαγιά εκδηλώθηκε στις 11 το πρωί, στην περιοχή Μαγούλα Αττικής. Δεν απειλείται κατοικημένη περιοχή, ενώ, σύμφωνα με την εκτίμηση της Πυροσβεστικής, είναι θέμα χρόνου η οριοθέτησή της. Αυτή την ώρα επιχειρούν για την κατάσβεσή της 24 πυροσβέστες με 9 οχήματα.

Πυρκαγιά βρίσκεται σε εξέλιξη σε δασική περιοχή του νησιού της Ρόδου. Η πυρκαγιά εκδηλώθηκε στην κεντρική Ρόδο, μεταξύ των χωριών Λάερμα και Απόλλωνα και για την αντιμετώπιση της έχουν σπεύσει στην περιοχή ισχυρές πυροσβεστικές δυνάμεις και εθελοντές.

Σε εξέλιξη βρίσκεται πυρκαγιά σε δασική έκταση στην περιοχή Δραγώγιο του δήμου Ανδρίτσαινας – Κρεστένων της Ηλείας. Επί τόπου επιχειρούν ισχυρές δυνάμεις της Πυροσβεστικής με 30 πυροσβέστες με 14 οχήματα, ενώ ρίψεις νερού πραγματοποιούν δύο πυροσβεστικά αεροπλάνα

Στο μεταξύ, υπό έλεγχο έχει τεθεί η πυρκαγιά που εκδηλώθηκε χθες το απόγευμα στην περιοχή του Κάστρου Κυλλήνης. Σύμφωνα με πληροφορίες, η φωτιά έχει κάψει περίπου 30 στρέμματα με καλλιέργειες, καθώς και περίπου 20 στρέμματα δάσους.

Πηγή ethnos

Ελλάδα

Περισσοτερα στην κατηγορια Ελλάδα

Copyright © 2015-2016 Clevernews